Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 5 feb 2021 - Anul XXVI, nr. 29 (7641)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Tragic

Femeie de 43 de ani, ucisă de un arbore care s-a prăbușit peste mașina în care se afla

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un grav accident s-a petrecut ieri la prânz, pe DN 17, în comuna Iacobeni, după ce o rafală de vânt a frânt un arbore care s-a prăvălit peste un autoturism aflat în trafic. În urma impactului puternic, femeia aflată pe scaunul din dreapta față a suferit leziuni grave, rămânând încarcerată în stare de inconștiență în autoturism. După extragerea ei din autoturismul avariat, toate eforturile făcute de echipajul medical ajuns la fața locului nu au mai putut-o salva, fiind declarat decesul acesteia.

 

  • Un teribil film al unui accident petrecut în mod fulgerător

 

În mașina care circula dinspre Iacobeni spre Vatra Dornei se afla o familie din municipiul București aflată în concediu, cu părinții și cei doi copii minori. La un moment dat, când se aflau într-o curbă mare spre dreapta pe malul râului Bistrița, de pe versantul din partea stângă a direcției de mers, din cauza unei rafale de vânt, un arbore s-a frânt și a căzut în diagonală pe cupola autoturismului. După impact, bărbatul de 44 de ani și cei doi copii au reușit să iasă din autoturism, fără a avea probleme medicale deosebite. În schimb femeia de 43 de ani a rămas încarcerată în interiorul autoturismului, în stare de inconștiență în urma loviturii suferite la cap.

La fața locului a fost solicitată intervenția unui modul de descarcerare din cadrul Detașamentului de Pompieri Vatra Dornei, într-o primă fază ajungând o autospecială de descarcerare și o ambulanță venită de la Serviciul de Ambulanță Județean. În urma intervenției pompierilor, femeia a fost extrasă din autoturismul avariat, fiind preluată de către echipajul medical care i-a aplicat manevre de resuscitare. În același timp stările de sănătate ale bărbatul și ale celor doi copii au fost monitorizate de către echipajul unei ambulanțe SMURD ajunse și ea la fața locului. Din păcate, însă, femeia nu a răspuns manevrelor de resuscitare, în jurul orei 14.30 fiind declarat decesul acesteia.

Soțul femeii care și-a pierdut viața în condiții tragice a relatat faptul că venise din București cu întreaga familie și s-au cazat pentru schi în stațiunea Borșa. Dorința soției sale a fost ca joi dimineață să se deplaseze împreună la Vatra Dornei, pentru a vedea și stațiunea de schi din Bucovina, drum curmat violent de accidentul tragic petrecut pe DN 17, în zona localității Iacobeni.

 

  • Anchetă demarată de polițiști pentru determinarea condițiilor în care s-a petrecut nenorocirea

 

Pompierii militari, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Iacobeni, au tăiat arborele căzut și au degajat drumul, pentru reluarea circulației, care fusese blocată pe un fir. Polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal întocmit in rem, pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă.

În același timp, polițiștii din Vatra Dornei vor verifica în cadrul dosarului penal deschis și dacă administratorul drumului, adică Secția de Drumuri Naționale Câmpulung Moldovenesc, a evaluat recent starea versantului cu probleme de pe marginea DN 17, pentru a lua măsuri față de eventualele pericole existente. Arborele căzut peste mașina familiei era un molid bătrân și foarte înalt, a cărui prezență pe acel versant, în apropierea drumului național, trebuia evaluată și verificată de cei responsabili de siguranța traficului auto în zonă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Femeie de 43 de ani, ucisă de un arbore care s-a prăbușit peste mașina în care se afla.
 Vizualizări articol: 531 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Femeie de 43 de ani, ucisă de un arbore care s-a prăbușit peste mașina în care se afla0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei