Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 4 feb 2021 - Anul XXVI, nr. 28 (7640)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Vigilență

Tânăr fără permis, cercetat penal după ce a schimbat locul de la volan cu un pasager

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Încercarea unui tânăr de a face o plimbare la volanul unei mașini fără a deține permis de conducere și de a-i păcăli pe polițiști, schimbând locul la volan cu un pasager din autoturism, i-a adus un dosar penal.

Incidentul s-a derulat în cursul serii de marți, după ora 22.20, pe strada Cimitirului din comuna Hănțești. Un echipaj al Secției Rurale de Poliție Adâncata, aflat în serviciu de patrulare, a efectuat semnal de oprire unui conducător auto al unui autoturism marca BMW, care se deplasa din sens opus. Inițial, conducătorul auto, pe care lucrătorii de poliție l-au recunoscut ca fiind un tânăr de 28 de ani, din satul Fetești al comunei Adâncata, a ignorat semnalele de oprire și a accelerat, trecând pe lângă autospeciala de poliție și pe lângă agentul de poliție, care a reușit să se ferească din calea autoturismului. După ce autoturismul a mai rulat circa 50 de metri conducătorul auto a oprit pe partea dreaptă a drumului, a coborât din autoturism, iar în locul său a urcat la volan pasagerul de pe locul din partea stângă spate.

Ajunși la autoturismul oprit pe marginea drumului, polițiștii i-au solicitat tânărului de 28 de ani documentele personale și cele ale mașinii, acesta prezentând cartea de identitate, certificatul de înmatriculare și polița RCA. La volanul mașinii se afla un alt tânăr din aceeași localitate, iar cel recunoscut de polițiști la volanul mașinii a declarat că nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

Polițiștii au stabilit că pasagerul din stânga spate a urcat ulterior la volanul autoturismului, cei doi fiind conduși la sediul Secției de Poliție Adâncata pentru audieri. Tânărul de 28 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. La sediul poliției s-au efectuat verificări în baza de date privind evidența posesorilor de permis de conducere, stabilindu-se că cel care condusese mașina nu este posesor de permis de conducere. Pe numele său a fost deschis un dosar penal pentrusăvârșirea infracțiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tânăr fără permis, cercetat penal după ce a schimbat locul de la volan cu un pasager.
 Vizualizări articol: 464 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tânăr fără permis, cercetat penal după ce a schimbat locul de la volan cu un pasager0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei