Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 2 feb 2021 - Anul XXVI, nr. 26 (7638)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Ochi de vultur

S-a urcat băut și fără permis la volan și a încercat să-i păcălească pe polițiști

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Aventura unui bărbat de a se urca băut și fără permis la volan și de a porni pe ulițele satului Șcheia s-a terminat cu un dosar penal, nu înainte ca bărbatul să încerce o diversiune, rugând-o pe o femeie să urce pe scaunul de la volan și să pretindă în fața oamenilor legii că ea a condus mașina. Adevărul a ieșit însă în scurt timp la iveală și pe numele bărbatului a fost deschis un dosar de cercetare penală.

Întregul incident s-a derulat în toiul nopții de sâmbătă spre duminică, după ce în jurul orei 01.40, un echipaj al Poliției Locale Șcheia i-a sesizat pe polițiștii din cadrul Secției Rurale de Poliție din localitate despre faptul că pe strada Aviatorului se află un autoturism al cărui șofer se află în stare de ebrietate. În timp ce executau serviciul de patrulare prin localitatea Șcheia, pe strada Aviatorului din sat, cei din patrula poliției locale au observat un autoturism VW Passat care efectua manevra de mers înapoi. În momentul în care autoturismul s-a oprit pe marginea părții carosabile, au observat cum conducătorul auto, identificat apoi ca fiind un bărbat de 34 de ani, din localitate, a trecut de pe scaunul șoferului pe cel din dreapta. La scurt timp după asta, de pe o stradă laterală a venit o femeie care s-a urcat la volan. În urma primelor discuții avute cu polițiștii locali, femeia a declarat că ea s-a aflat la volanul mașinii în acea seară.

În acel moment au fost sesizați polițiștii din compartimentul rutier al secției rurale de poliție, care au constatat că bărbatul mirosea a alcool. El a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care a fost condus la Spitalul Județean Suceava, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei. Ulterior polițiștii au verificat și baza de date a poliției, constatând că bărbatul de 34 de ani nu deține permis de conducere pentru nici o categorie auto.

Femeia de 33 de ani găsită la volanul mașinii a fost audiată în calitate de martor, ea declarând că bărbatul a fost cel care a condus autoturismul cu spatele, pe o distanță de circa 100 de metri pe strada Aviatorului, când ea nu se afla în mașină.

Pe numele lui a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de  „conducere sub influența alcoolului” și „conducere fără a deține permis de conducere”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului S-a urcat băut și fără permis la volan și a încercat să-i păcălească pe polițiști.
 Vizualizări articol: 494 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
S-a urcat băut și fără permis la volan și a încercat să-i păcălească pe polițiști0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei