Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 2 feb 2021 - Anul XXVI, nr. 26 (7638)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Imunizare încetinită

Numărul de vaccinări anti-Covid în județ a scăzut la o treime față de săptămâna trecută

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Reducerea dozelor de vaccin împotriva Covid-19 alocate statelor Uniunii Europene, din cauza întârzierilor înregistrate de producător în procesul de fabricație, a scăzut numărul persoanelor vaccinate la o treime față de săptămâna trecută. Purtătorul de cuvânt al Direcției de Sănătate Publică Suceava, Gabriela Băncilă, a anunțat, luni, că în cursul zilei de 31 ianuarie au fost vaccinate 340 de persoane. Dacă ne raportăm la săptămâna trecută, pe 26 ianuarie au fost vaccinate 1.276 de persoane, iar pe 27 ianuarie – 1.005.

Pe centre de vaccinare, la cel de la  Spitalul Județean Suceava au fost vaccinate 95 de persoane (față de peste 400, în săptămânile anterioare), la Rădăuți – 59, Fălticeni – 48, Câmpulung Moldovenesc – 48, Gura Humorului – 84,  Siret – 6.

Pentru data de  1 februarie a.c. pe raza județului Suceava s-au înscris 502 persoane cu vârsta peste 65 ani și persoane cu boli cronice, indiferent de vârstă, în vederea vaccinării împotriva SARS-CoV2.

Pentru următoarele 7 zile au fost programate 3.168 de persoane, față de 4.300- 5.200 în săptămânile anterioare. Gabriela Băncilă a subliniat că sloturi disponibile pentru programarea la vaccinare există în toate centrele de vaccinare din județ. Reprogramarea lucrătorilor din domeniile esențiale, planificați inițial pentru luna februarie, a făcut posibilă invitarea mai devreme, prin medicii de familie, a persoanelor peste 65 de ani care erau deja programate pentru vaccin.

Până în momentul de față, în județul Suceava s-au vaccinat 17.040 de persoane cu doza I și 1.770 persoane cu doza a II-a. Conform datelor de la Institutul Național de Sănătate Publică, publicate, luni, în cotidianul Libertatea, în județul Suceava, în cea de-a doua etapă de vaccinare, în perioada 18-28 ianuarie, cele mai multe persoane imunizate au fost cele peste 65 de ani: 4.853. În această perioadă au mai fost vaccinați 1.877 de bolnavi cronici, 547 de persoane din centrele rezidențiale și 2.153 de lucrători în domenii esențiale.

Purtătorul de cuvânt al DSP Suceava reamintește că programările la vaccinare sunt condiţionate atât de numărul dozelor de vaccin aflate în stoc la momentul efectuării operaţiunii, cât şi de dinamica solicitărilor de înscriere la momentul respectiv.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Numărul de vaccinări anti-Covid în județ a scăzut la o treime față de săptămâna trecută.
 Vizualizări articol: 446 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Numărul de vaccinări anti-Covid în județ a scăzut la o treime față de săptămâna trecută0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei