Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 2 feb 2021 - Anul XXVI, nr. 26 (7638)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Periculos

Etajul unei case din Sucevița, distrus într-un incendiu cauzat de coșul de fum

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Neizolarea corespunzătoare a coșurilor de fum în zona podului, față de materialele combustibile din jur, poate duce la izbucnirea unor incendii. În cursul acestei ierni au fost înregistrate numeroase incendii având această cauză de izbucnire, fie din cauza prezenței unor materiale care se aprind de la căldura degajată de coș, fie din cauza proastei întrețineri a acestuia, un ultim caz fiind înregistrat duminică, în comuna Sucevița.

În jurul orei 11.20, prin intermediul unui apel la 112 se anunța faptul că la un imobil din localitate a izbucnit un incendiu care a cuprins etajul casei. Vecinii au sunat solicitând intervenția pompierilor, după ce proprietarul casei a simțit miros de fum la parterul locuinței. În momentul în care a urcat la etaj a constat faptul că peretele de lemn din zona coșului de fum al sobei s-a aprins, astfel că a strigat după ajutor.  

La fața locului s-au deplasat două echipaje de intervenție, unul din cadrul Detașamentului de Pompieri Rădăuți și un echipaj de pompieri civili din cadrul Primăriei comunei Sucevița, care au localizat și stins incendiul, stabilind drept cauză a producerii ”efectul termic al coșului de fum neprotejat față de materiale combustibile”.

În urma incendiului au fost degradate două camere de la etaj și un hol, dar și structura din lemn a podului locuinței, pe o suprafață de circa 50 de metri pătrați. În același timp, la parterul imobilului a fost degradată o cameră și un hol, respectiv tavanele acestora, prejudiciul cauzat ridicându-se la circa 15.000 de lei. Din fericire, însă, nimeni nu a fost rănit, iar pompierii au salvat anexele gospodărești.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Etajul unei case din Sucevița, distrus într-un incendiu cauzat de coșul de fum.
 Vizualizări articol: 408 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Etajul unei case din Sucevița, distrus într-un incendiu cauzat de coșul de fum0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei