Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 27 ian 2021 - Anul XXVI, nr. 21 (7633)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Ordin de protecție provizoriu

Și-a agresat soția în fața copiilor și a fost evacuat temporar din locuință

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O agresiune în familie, petrecută sub ochii copiilor, i-a adus unui bărbat de 35 de ani, din Dumbrăveni, un dosar penal și evacuarea temporară a acestuia din locuință, în urma emiterii unui ordin provizoriu de protecție pe numele său.

Incidentul a fost semnalat în cursul dimineții de luni, când polițiștii din cadrul Poliției Orașului Salcea au fost sesizați telefonic despre faptul că o femeie de 31 de ani, din Dumbrăveni, a fost agresată de către soțul ei, în timp ce se afla la domiciliu.

În urma cercetărilor s-a stabilit că în jurul orei 09.00, în timp ce se aflau la acasă, între cei doi soți a avut loc o discuție în contradictoriu cauzată de gelozia bărbatului. În urma discuțiilor, acesta ar fi agresat-o fizic pe soția lui, agresiunea având loc în prezența celor 2 copii de 7 și 11 ani. Cei doi soți au fost conduși la sediul Postului de Poliție Dumbrăveni, unde în urma întocmirii formularului de evaluare a riscului a reieșit faptul că există risc iminent, iar persoana vătămată și-a exprimat dorința de a fi emis un ordin de protecție provizoriu împotriva soțului ei. În aceste condiții, a fost emis un ordin provizoriu de protecție pe o perioadă de 5 zile, iar agresorul a fost evacuat temporar din locuință. În timpul audierii, femeia a susținut că se simte rău, fiind solicitată intervenția unei ambulanțe pentru acordarea unor îngrijiri medicale. În urma evaluării medicale, victima a fost transportată la Spitalul Județean Suceava, pentru continuarea investigațiilor medicale.

Pe numele bărbatului agresiv s-a întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „violență în familie”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Și-a agresat soția în fața copiilor și a fost evacuat temporar din locuință.
 Vizualizări articol: 1208 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Și-a agresat soția în fața copiilor și a fost evacuat temporar din locuință0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Linte verde bătută ( de post) Cei ce preferă fasolea bătută sigur vor găsi multe asemănări ale acestui preparat cu preferatul lor. Deosebirea este că lintea fierbe mai ușor, este mai digestă și mai bogată în nutrienți decât fasolea. Și un mic secret – lintea... Citeşte