Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 27 ian 2021 - Anul XXVI, nr. 21 (7633)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Ploaie de infracțiuni

Băut și fără permis, un adolescent a furat mașina părinților și a produs un grav accident

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un accident rutier produs în cursul nopții de duminică spre luni a dus la identificarea mai multor infracțiuni comise de un adolescent de 17 ani aflat la volanul mașinii implicate. Evenimentul rutier s-a consumat pe drumul care leagă localitățile Fundu Moldovei și Pojorâta, în urma acestuia un tânăr aflat pe scaunul din dreapta fiind rănit, la fel ca și șoferul în vârstă de 17 ani, care a ajuns la spital pentru investigații medicale.

Accidentul a fost semnalat polițiștilor în jurul miezului nopții, după ce un autoturism Chrysler care circula de DJ 175 a intrat într-un gard în zona satului Colacu din comuna Fundu Moldovei. Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că, într-o curbă deosebit de periculoasă, autoturismul condus de adolescent a fost scăpat de sub control, fiind proiectat în afara părții carosabile, unde a distrus o porțiune de 6 metri de gard din sârmă.  

În autoturism se afla pasager pe scaunul din dreapta un tânăr de 23 de ani, din localitate, care a fost rănit, fiind preluat de către un echipaj al ambulanței, care l-a transportat la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc, unde a fost diagnosticat cu „policontuzii, traumatism cranio-facial cu pierdere de conștiință, plagă contuză buză inferioară”, fără a rămâne internat.  

Conducătorul auto în vârstă de 17 ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care i-au fost prelevate două mostre de sânge în vederea determinării concentrației alcoolice din sânge.

La spital conducătorul auto a resimțit unele dureri în zona abdomenului, motiv pentru care a fost evaluat din punct de vedere medical, constatându-se faptul că acesta prezintă o contuzie toraco-abdominală. El a fost transferat la Spitalul de Urgență ”Sf. Ioan cel Nou” din Suceava, pentru acordarea de îngrijiri medicale amănunțite. 

Polițiștii au constatat că în acea seară, în jurul orei 23.40, tânărul de 17 ani a luat cheile autoturismului marca Chrysler fără consimțământul părinților și a plecat la o plimbare, luându-l și pe prietenul său de 23 de ani. În urma verificărilor în bazele de date ale Poliţiei Române, s-a constatat că acesta nu deţine permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule. Având în vedere în același timp măsurile luate pentru limitarea răspândirii bolii Covid-19, atât conducătorul auto, cât și pasagerul din autoturismul acestuia urmează a fi sancționați pentru lipsa declarației care să ateste motivul caracterului urgent al deplasării lor.

Pe numele tânărului de 17 ani s-a întocmit un dosar penal privind comiterea a nu mai puțin de 4 infracţiuni, precum cea de „vătămare corporală din culpă”, „conducere a unui vehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice”, ,,conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „furtul în scop de folosință”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băut și fără permis, un adolescent a furat mașina părinților și a produs un grav accident.
 Vizualizări articol: 1385 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Băut și fără permis, un adolescent a furat mașina părinților și a produs un grav accident0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Linte verde bătută ( de post) Cei ce preferă fasolea bătută sigur vor găsi multe asemănări ale acestui preparat cu preferatul lor. Deosebirea este că lintea fierbe mai ușor, este mai digestă și mai bogată în nutrienți decât fasolea. Și un mic secret – lintea... Citeşte