Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 22 ian 2021 - Anul XXVI, nr. 17 (7629)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Inconștient

Băut la volan, a intrat cu mașina într-un stâlp de electricitate

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr de 19 ani a fost rănit și a ajuns la spital, în urma unui accident produs de un altul de 23 de ani, care se urcase băut la volan.

Accidentul s-a produs miercuri dimineață, în jurul orei 04.20, în timp ce Andrei V., de 23 de ani, din orașul Cajvana, conducea un autoturism marca BMW pe DJ 178D din oraș, având direcția de deplasare dinspre comuna Arbore către centrul orașului Cajvana. La un moment dat, pe un sector de drum în curbă la stânga și în pantă, conducătorul auto a pierdut controlul autoturismului și a părăsit partea carosabilă, lovind un stâlp de electricitate de pe marginea drumului. În urma impactului, un pasager de 19 ani aflat pe scaunul din dreapta a fost rănit, fiind  transportat cu ambulanța la Spitalul Județean Suceava, unde a fost diagnosticat cu „policontuzii prin accident rutier, traumatism cranio-cerebral și etilism”.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat, și i s-au recoltat probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei. Pe numele său s-a întocmit un dosar penal privind infracțiunile de „vătămare corporală din culpă” și „conducere sub influența alcoolului”, iar ambii ocupanți ai mașinii au fost sancționați contravențional pentru nerespectarea normelor de combaterea a Covid-19, reglementate prin Legea 55/2020.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băut la volan, a intrat cu mașina într-un stâlp de electricitate.
 Vizualizări articol: 1027 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Băut la volan, a intrat cu mașina într-un stâlp de electricitate0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei