Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 7 ian 2021 - Anul XXVI, nr. 4 (7616)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Dosar penal

Cel care a condus ultimul autoturismul incendiat de la Bălăceana, reținut după gratii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În urma evenimentului petrecut în cursul serii de 1 ianuarie, când un autoturism a ars ca o torță pe un imaș de lângă o șosea din localitatea Bălăceana, polițiștii au reușit să deslușească ițele încurcate ale periplului autoturismului și să constate că cel care condusese ultimul autoturismul era posesorul fără acte al acestuia, care se urcase la volanul mașinii fără a deține un permis de conducere. În cursul zilei de marți, s-a stabilit faptul că Vasile Mihai Cherar, de 22 de ani, din comuna Comănești, este deținătorul fără acte definitive al autoturismului Toyota, care fusese condus în două rânduri de către acesta fără a deține permis de conducere. În aceste condiții a fost dispusă începerea urmăririi penale față de acesta, pentru săvârșirea a două infracțiuni de conducere fără permis.

 

Filmul celor petrecute în prima zi a anului

Cercetările efectuate au dus la concluzia că în cursul serii de 1 ianuarie, în jurul orei 19.30, Vasile-Mihai Cherar, care nu posedă permis de conducere, a condus autoturismul marca Toyota cu numărul de înmatriculare VN-07-AYN pe drumurile publice, de la locuința sa din satul Humoreni, comuna Comănești, până la locuința surorii sale din satul Bălăceana. La întoarcere, în jurul orei 22.45, la ieșirea din satul Bălăceana autoturismul a părăsit DJ 178 și a pătruns pe un drum secundar, după care a ajuns pe un câmp, unde roțile autoturismului au început să patineze pe iarba udă. În aceste condiții, bărbatul de 22 de ani nu și-a putut continua deplasarea cu autoturismul și a plecat pe jos spre locuința sa. El le-a povestit polițiștilor că la un moment dat, când a ajuns la o distanță de circa 300 metri, a constatat că la autoturism a izbucnit un incendiu, cauzat probabil de improvizațiile efectuate la instalația electrică. El nu a intervenit însă pentru stingerea incendiului și și-a continuat drumul către casă, autoturismul fiind distrus de flăcări în proporție de 90%.

Incendiul a fost localizat și stins atunci de către lucrătorii ISU Suceava, ocazie cu care s-a constatat că autoturismul a fost distrus în întregime. Primele concluzii ale pompierilor despre o cauză probabilă de izbucnire a incendiului au fost că flăcările au izbucnit prin ”folosirea intenționată a unei surse de aprindere, pentru a genera incendiul”. Mai precis flăcările ar fi pornit de la un chibrit aprins în interiorul habitaclului mașinii.

În cursul zilei de marți, Vasile Mihai Cherar a fost audiat, audierea fiind finalizată cu emiterea unei ordonanțe de reținere pe numele său pentru 24 de ore. Cherar a fost introdus în arestul IPJ Suceava, urmând ca procurorii să decidă dacă este necesară emiterea unei măsuri de restricție pe numele său.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cel care a condus ultimul autoturismul incendiat de la Bălăceana, reținut după gratii.
 Vizualizări articol: 1474 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cel care a condus ultimul autoturismul incendiat de la Bălăceana, reținut după gratii0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei