Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 6 ian 2021 - Anul XXVI, nr. 3 (7615)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Soluție de avarie

Candidații care nu au putut susține proba traseului pentru permisul de conducere, reprogramați pentru sâmbătă și duminică

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Candidații care în cursul zilei de luni, 4 ianuarie, nu au putut susține proba practică a traseului pentru obținerea permisului de conducere au fost reprogramați. Potrivit subprefectului Daniel Prorociuc, candidații care trebuiau să susțină examenul luni au fost reprogramați pentru zilele de sâmbătă și duminică, pe 9 și 10 ianuarie.

”Ca urmare a numărului mic de examinatori care sunt în activitate la Serviciul Permise și Înmatriculări este foarte posibil ca o parte din candidații care susțin proba practică a traseului în cursul acestei săptămâni pentru categoria B să nu poată fi evaluați. Toate aceste persoane vor fi reprogramate pentru săptămâna viitoare, dacă e cazul chiar și în zilele libere de sâmbătă și duminică. Este un disconfort pentru care ne cerem scuze, dar până nu vom avea suficienți examinatori nu există altă soluție”, a arătat Daniel Prorociuc.

De altfel, marți dimineață subprefectul de Suceava a fost prezent în parcarea de la fosta fabrică de sticlă STIMAS, locul de plecare pentru proba practică a traseului, pentru a discuta atât cu examinatorii, cât și cu o serie de candidați.

”Le-am explicat care este situația și că facem tot ceea ce ține de noi pentru ca lucrurile să revină la normal. Au fost discuții civilizate și cred că oamenii au înțeles exact situația în care ne aflăm”, a mai spus subprefectul Daniel Prorociuc. Trebuie precizat că în fiecare zi sunt aproximativ 60 de persoane care susțin proba practică a traseului, numai pentru categoria B, iar evaluarea unui candidat durează circa 25 de minute.

În acest moment, Serviciul Permise și Înmatriculări Suceava funcționează cu doi examinatori, alți doi fiind începând de luni, 4 ianuarie, în concediu medical. Un alt examinator a fost detașat de la structura centrală a instituției și își va începe activitatea de miercuri, 6 ianuarie, iar un altul va fi detașat la Suceava, de la o altă structură din țară, începând de săptămâna viitoare. Între timp, Prefectura Suceava a transmis către Ministerul Administrației și Internelor o solicitare pentru detașarea a trei angajați de la IPJ Suceava la Serviciul Permise și Înmatriculări.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Candidații care nu au putut susține proba traseului pentru permisul de conducere, reprogramați pentru sâmbătă și duminică.
 Vizualizări articol: 1140 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Candidații care nu au putut susține proba traseului pentru permisul de conducere, reprogramați pentru sâmbătă și duminică0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei