Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 5 ian 2021 - Anul XXVI, nr. 2 (7614)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Nemulțumiri

Drumuri din Siret, lăsate absolut impracticabile de firmele care le modernizează

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Locuitorii de pe câteva străzi din orașul Siret au petrecut sărbătorile în mocirlă la propriu, drumul de acces din fața locuințelor lor fiind pe anumite porțiuni absolut impracticabil, după cum se poate vedea și în fotografii. Oamenii au putut ieși din curți doar în ciubote, iar mașinile au putut înainta extrem de greu. Este vorba de porțiuni de drum județean care se află în plin proces de reabilitare, cu proiecte europene aflate în derulare, prin firme care pe perioada lucrărilor au luat drumul în administrare. Problemele sunt în cartierele Mănăstioara și Pădureni. În zona Mănăstioara, apele de suprafață au transformat drumul de pământ într-o mocirlă.

Oamenii din zonă spun că este inadmisibil ca drumul să fie lăsat într-un asemenea hal, impracticabil, chiar dacă este vorba de drum în lucru. Muncitorii au plecat în vacanța de sărbători și au lăsat în urmă un dezastru, acuză oamenii.

”Și-au bătut joc de toți locuitorii din zonă, nu se poate ieși din casă”, ne-au semnalat oamenii din cartierul Mănăstioara.

Contactat de Monitorul de Suceava, primarul Adrian Popoiu a declarat că își cere scuze locuitorilor din Siret afectați, însă problema nu ține de el sau de primărie, drumul fiind dat în administrare firmelor care lucrează.

”Sunt proiecte europene în derulare, în cartierul Mănăstioara oamenii vor avea la dispoziție drum cu asfalt, cu rigole, cu piste pentru bicicletă și trotuare. Acel drum putea fi închis total pe perioada de șantier, dar până la urmă am convenit să lăsăm deschisă circulația. Sper ca în două-trei luni să se ajungă la o suprafață de rulare rezonabilă”, a declarat Adrian Popoiu.

Proiectele privind modernizarea drumurilor din Mănăstioara și Pădureni au ca termen de finalizare sfârșitul anului 2021. Până atunci, oamenii vor mai avea parte de disconfort. Cele mai mari probleme sunt în zonele cu ape de suprafață.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Drumuri din Siret, lăsate absolut impracticabile de firmele care le modernizează.
 Vizualizări articol: 3760 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Drumuri din Siret, lăsate absolut impracticabile de firmele care le modernizează0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei