Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 28 dec 2020 - Anul XXV, nr. 304 (7609)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

La spital

A făcut o depășire imprudentă și a intrat cu BMW-ul în gardul unei firme

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr în vârstă de 27 de ani care se afla la volanul unui autoturism a fost protagonistul unui accident care s-a petrecut în prima zi de Crăciun. Autoturismul marca BMW cu care circula pe drumul european 85, în zona localității Cumpărătura, a ieșit de pe carosabil și a lovit un gard și o reclamă luminoasă înainte de a se opri. Evenimentul s-a petrecut în condiții de ploaie, în timp ce șoferul efectua o depășire. În timpul acestei manevre, tânărul a observat că din sens opus vine un alt autoturism și a tras de volan. BMW-ul a distrus circa 6 metri din gardul unei firme care își are sediul la Cumpărătura, iar mai apoi a distrus și o reclamă luminoasă.

Ca urmare a evenimentului, la fața locului au fost trimise o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD, dar și un echipaj SAJ. Echipele medicale au evaluat cele patru persoane aflate în mașină, iar pentru trei dintre ele s-a decis transferul la Unitatea Primire Urgențe a Spitalului Județean Suceava. Este vorba de șoferul de 27 de ani, din Drăgoiești, dar și de două persoane de sex feminin, o tânără de 20 de ani, din Dolhasca, și o adolescentă de 16 ani,din comuna Hudești, județul Botoșani.

În cazul bărbatului a fost nevoie de intervenția echipajelor de descarcerare pentru a putea fi extras din interior. Polițiștii l-au testat pe șofer cu aparatul etilotest și au constatat că acesta nu consumase băuturi alcoolice.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A făcut o depășire imprudentă și a intrat cu BMW-ul în gardul unei firme.
 Vizualizări articol: 1460 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
A făcut o depășire imprudentă și a intrat cu BMW-ul în gardul unei firme0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei