Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 28 dec 2020 - Anul XXV, nr. 304 (7609)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   7 imagini |   ø fişiere video

„Licuricii” au făcut bunici fericiți

35 de bătrâni din Câmpulung au primit daruri în cadrul campaniei „Bunicii nu sunt singuri de Crăciun”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

35 de bătrâni din Câmpulung Moldovenesc au primit daruri în cadrul campaniei „Bunicii nu sunt singuri de Crăciun”. Nicoleta Bogoş, dăscăliţa care a creat asociaţia donatorilor de zâmbete, de lumină şi de visuri împlinite, a lansat, împreună cu „Licuricii Fericiţi”, această campanie înainte de sărbătorile de iarnă, iar zeci de „licurici” au reușit să facă bunici fericiți.

Bătrânii singuri au primit pachete cu alimente, dulciuri, haine, pături etc., dar și scrisori personalizate. „Am vrea să vă puteți închipui câtă mângâiere și bucurie ați adus tuturor bătrânilor singuri. V-am provocat să le scrieți, de Crăciun, câte o scrisoare. Le-ați scris zeci de scrisori, le-ați pictat felicitări, i-ați îmbrăcat și i-ați înfășurat în pături pufoase, călduroase și pline de dragoste.I-ați așezat cu dumneavoastră la masa de Crăciun și le-ați arătat că ei contează. Vă suntem recunoscători tuturor, donatori de zâmbete și visuri împlinite, nepoți cu împrumut din toate zările”, este mesajul transmis de Nicoleta Bogoș.

Ea le-a comunicat donatorilor, oamenilor de bine care au sărit în ajutorul bătrânilor singuri, și câteva gânduri „adunate” de la bunici, după ce au primit cadoul nesperat în prag de Crăciun: „Le punem sub tihna perinei și, de câte ori ni-i dor sau ne frige singurătatea, le citim, iar și iar!”; ,,Sunt orb, dar am învățat dulcile cuvinte pe de rost. Și parcă am văz, cum n-am avut nicicând!”

Bunicii sunt bine acum, în casele primenite, călduroase, cu mesele îmbelșugate și multă dragoste, mai spune inițiatoarea campaniei. „Sunt fericiți pentru că nu sunt singuri. Iar asta vi se datorează tuturor celor care credeți în visurile Licuricilor de a face lumea puțin mai bună. Sărbători de poveste vă dorim!”, a adăugat dăscăliţa din Câmpulung Moldovenesc (laureată a Galei „Top 10 Suceveni”, ediţia 2019, organizată de „Monitorul de Suceava”), omul care are grijă, împreună cu „Licuricii Fericiți”, depeste 200 de copii provenind din categorii defavorizate şi de peste 40 de bătrâni.

 


În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 35 de bătrâni din Câmpulung au primit daruri în cadrul campaniei „Bunicii nu sunt singuri de Crăciun”.
 Vizualizări articol: 1053 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
35 de bătrâni din Câmpulung au primit daruri în cadrul campaniei „Bunicii nu sunt singuri de Crăciun”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei