Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 24 dec 2020 - Anul XXV, nr. 303 (7608)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Program de Crăciun

Mocănița de la Moldovița va funcționa din 25 decembrie cu câte trei curse zilnice

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Mocănița de la Moldovița va funcționa încă din prima zi de Crăciun. Pentru că există deja o cerere destul de mare, administratorii au decis că vor fi trei curse zilnice. Acestea vor pleca la orele 10.00, 12.00 și 14.00, iar călătorii sunt rugați să ajungă cu 30 de minute mai devreme pentru ca programul să poată fi respectat. Acest program cu trei curse zilnice se va menține până pe 10 ianuarie, urmând ca apoi să fie redusă frecvența. Prețul pentru o cursă dus-întors este de 35 de lei pentru adulți și 20 de lei pentru copii. Turiștii care vor dori să se plimbe cu mocănița pot face rezervări sau își pot achiziționa bilete direct de la fața locului.

Până acum, în cursul lunii decembrie, mocănița a funcționat doar în zilele de sâmbătă și duminică, dar și în cursul zilei de 1 Decembrie, doar cu câte două curse pe zi, de la 10.00 și de la 14.00.

În ceea ce privește numărul de turiști care își vor petrece sărbătorile de Crăciun în Bucovina, acesta este destul de mare, în ciuda pandemiei de Covid. Claudiu Brădățan, reprezentantul Centrului Național de Informare și Promovare Turistică Suceava, a precizat că există o scădere clară a numărului de turiști, comparativ cu anul trecut.

”Au fost localități care au intrat în scenariul roșu, iar asta a provocat reticență în rândul unora dintre cei care doreau să vină în Bucovina. Pot spune că pensiunile mai mici au fost afectate mai puțin. În schimb, hotelurile mai mari au avut mai multe probleme. În ceea ce privește Revelionul, gradul de ocupare este de circa 90%, mai scăzut față de anul trecut, dar ținând cont de condițiile sanitare din acest an cred că este un procent bun”, a spus Claudiu Brădățan.

Prețurile la pachetele de Crăciun se situează la circa 1.800 de lei/persoană la pensiuni de trei stele și de la 2.100 de lei/persoană la stabilimente de patru stele, cu mențiunea că în acest pachet s-au negociat servicii de la caz la caz.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mocănița de la Moldovița va funcționa din 25 decembrie cu câte trei curse zilnice.
 Vizualizări articol: 3702 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mocănița de la Moldovița va funcționa din 25 decembrie cu câte trei curse zilnice0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei