Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 24 dec 2020 - Anul XXV, nr. 303 (7608)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   8 imagini |   ø fişiere video

”Podul de dulciuri”

”Dulcinella” le face zile dulci de sărbători sucevenilor, prin deschiderea primului Atelier de Cofetărie Artizanală la Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

”Dulcinella”, cea mai mare rețea de ateliere de cofetărie artizanală din Republica Moldova, a trecut Prutul pentru a deschide și la Suceava un nou magazin de desfacere. Miercuri la prânz, începând cu ora 12.00, a avut loc deschiderea oficială a primului magazin purtând semnătura brandului ”Dulcinella”. Acest nou Atelier de Cofetărie Artizanală le oferă sucevenilor produse de cofetărie, patiserie și plăcintărie tradiționale moldovenești, dar și inovatoare, în mare parte rețete proprii, gândite și fabricate 100% artizanal.

Iubitorii de dulciuri și curioșii de a gusta altceva decât dulciurile existente deja pe piața suceveană s-au adunat înainte de 12.00 în fața noului magazin organizat la parterul blocului turn T4, de la intrarea în cartierul Obcini. Gazdă le-au fost Nicolae și Cătălina Pogoja, fondatori ai brandului ”Dulcinella” în urmă cu 15 ani la Chișinău. Nicolae Pogoja  a luat cuvântul în deschiderea festivității de inaugurare: ”Pentru noi este o zi deosebită, pentru că facem inaugurarea Atelierului de Cofetărie Artizanală Dulcinella în minunatul oraș al domniilor voastre, Suceava. Noi venim din Basarabia, însă toți suntem moldoveni și de câte ori venim aici simțim o aură deosebită și ne simțim ca acasă. La fel se întâmplă și acum, când deschidem cel de-al 38-lea magazin, 8 dintre ele deschise în România, iar primele 30 în Republica Moldova. O să dăm cuvântul prin telefon virtual maestrului Ion Paladi, cel care a realizat acest pod dulce dintre Basarabia și România și a făcut posibilă dezvoltarea dulce a numelui Dulcinella peste Prut.”

Din motive de sănătate, Ion Paladi, ambasadorul ”Dulcinella”, nu a putut fi prezent fizic la deschidere, însă le-a transmis celor prezenți, prin intermediul telefonului, gândurile bune de la Chișinău:

”În primul rând să știți că sunt cu inima și cu sufletul acolo la Suceava, care rămâne un oraș al inimii mele, un oraș în care am colegi dragi, un oraș cu multe obiceiuri și tradiții și cu mari artiști. Vă mulțumesc că ați venit într-un număr atât de mare și îmi pare rău că nu pot să fiu și eu alături. Sper însă să vă bucurați de zile dulci cu Dulcinella și odată cu dulceața să vă intre în casă și cântecul meu, pe care îl port în suflet oriunde în România. Vă urez sărbători Luminate și un Crăciun Fericit și să vă promit că atunci când va trece pandemia și vom avea voie să facem spectacole în aer liber, vom face un spectacol în fața Dulcinellei de aici cu mai mulți colegi dragi din Suceava. Vă iubesc și vă îmbrățișez cu drag de la Chișinău.”

 

Sprijin pentru familii aflate în dificultate, de la compania ”Dulcinella”

Conform tradiției companiei ”Dulcinella”, în orașele în care se deschid ateliere de cofetărie, un mic suport financiar din partea firmei ajunge la familii care întâmpină greutăți. De aceea, părintele Andrei Mocanu, coordonatorul voluntarilor Sectorului Social al Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților, a vorbit despre smerenia cu care firma îi ajută pe cei aflați în nevoi:

”Mulțumesc pentru onoarea și bucuria de a fi invitat, pentru că prezența mea aici e legată de faptul că maestrul Ion Paladi a ales să fie întotdeauna alături de oamenii care au nevoie. De altfel, să știți că primul gând pe care l-a avut maestrul când a venit aici să deschidă magazinul a fost de a căuta o familie căreia să-i facă Crăciunul mai fericit, ceea ce arată că în spatele reușitei maestrului Ion Paladi, dincolo de latura artistică cu care reprezintă sufletul românesc peste tot în lume și dincolo de Dulcinella, stă smerenia cu care dumnealui face tot ce face și mai ales dragostea pentru cei din jur. Rugăm bunul Dumnezeu să binecuvânteze lucrările pe care le face maestrul și în continuare vom fi tot timpul alături de el.” Câteva familii din Suceava au primit astfel, în cadrul ceremoniei de deschidere, sprijin financiar de la compania ”Dulcinella”, sprijin care îi va ajuta să-și petreacă cu speranță sărbătorile din acest an.

 

”Dulcinella”, o rețea puternică, cu rețete de îndulcit cele mai exigente gusturi

Fiind cea mai mare rețea de ateliere de cofetărie artizanală din Republica Moldova, ”Dulcinella” a deschis în 2019 primele 5 magazine în România, continuând cu lansarea în această lună a altor 5 ateliere de cofetărie. În sloganul ”Dulcinella” se regăsește esența brandului: ”Ziua Ta Un Pic Mai Dulce”. Înființată la Chișinău în 2005, compania are ca domeniu principal de activitate fabricarea produselor de cofetărie, ciocolaterie și patiserie, precum și comercializarea acestora prin prisma propriei rețele de magazine specializate, în număr de 30. În anul 2019 a fost stabilit mottoul pentru strategia de dezvoltare a produsului – Dulcinella rEvoluționează. Acest motto are la bază diferențierea produsului, în esență tortul, de tot ce este pe piață și elaborarea unor gusturi noi, specifice doar companiei ”Dulcinella”. Astfel, produsele marca ”Dulcinella” au fost clasificate în următoarele serii:  Seria Autor, Seria Fusion, Seria Raw&Veg, Seria Tradiționale și Seria Clasice. La baza seriilor stă dorința de a fi într-un continuu proces de inovare și redescoperire a produselor noi, ce permite formarea unor gusturi excepționale, pe care familia ”Dulcinella” le împărtășește tuturor. Reducerile de prețuri cu 30% programate pentru zilele de deschidere ale noului magazin vor continua și în ajunul Crăciunului.

Foto: Ema Motrescu

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului ”Dulcinella” le face zile dulci de sărbători sucevenilor, prin deschiderea primului Atelier de Cofetărie Artizanală la Suceava.
 Vizualizări articol: 4839 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
”Dulcinella” le face zile dulci de sărbători sucevenilor, prin deschiderea primului Atelier de Cofetărie Artizanală la Suceava1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei