Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 21 dec 2020 - Anul XXV, nr. 300 (7605)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   26 imagini |   ø fişiere video

Eveniment

La Fălticeni, ediția a III-a a Galei de Excelență

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În seara zilei de vineri, 18 decembrie, la Centrul Cultural „Grigore Vasiliu Birlic” din municipiul Fălticeni s-a desfășurat ediția a III-a a Galei de Excelență.

Inițiată de municipalitate în anul 2018, Gala Premiilor de Excelență este un eveniment anual dedicat fălticenenilor cu rezultate deosebite în domeniile lor de activitate și celor care contribuie la promovarea acestei localități pe plan intern și extern. Ținând cont  de recomandările privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii noului coronavirus, în acest an s-au desfășurat puține activități, majoritatea cu caracter sportiv, tinerii fălticenenii fiind recompensați de municipalitate pentru premiile obținute în competițiile naționale de înot, canotaj și tenis de câmp. 

Conform primarului Cătălin Coman, pentru a păstra tradiția, la ediția a III-a a Galei de Excelență au fost premiați 11 tineri canotori pregătiți de antrenorii emeriți Vasile și Ana Avrămia, la Secția de canotaj a Clubului Sportiv Școlar „Nicu Gane” Fălticeni, tineri care au îmbogățit palmaresul clubului cu titluri naționale și medalii la Campionatele Naționale de Canotaj pentru juniori. Pe scenă au urcat și șase înotători de la ACS „Nada Florilor”, pregătiți la Complexul de agrement „Nada Florilor” de antrenorii Luis Lăcătuș și Andrei Pinticanu, înotători care anul acesta au avut performanțe deosebite, obținând trei medalii de aur, la Campionatul Național de Înot. Nu în ultimul rând, trebuie menționate și cele două locuri I obținute de micii tenismeni din urbea de pe Șomuz pregătiți de instructorul de tenis de câmp Marcel Dascălu, legitimați la ACS „Nada Florilor”, la Turneul Campionilor, ediția a XI –a.

 

19 sportivi și 5 antrenori premiați de municipalitate

„Premiem copiii care sunt medaliați la Campionatele Naționale de canotaj și înot și pe cei de la Turneul Campionilor la tenis de câmp. Am făcut un standard foarte ridicat, nu vorbim de competiții județene, zonale sau locale. Vorbim de sportivi din municipiul Fălticeni, care sunt premiați împreună cu antrenorii lor pentru rezultatele deosebite, adică locurile I – III în finalele campionatelor naționale.

Nu am putut organiza o festivitate așa cum ne-am dorit, a trebuit să fim discreți în ceea ce privește prezența pentru respectarea regulilor de distanțare socială. Sunt copiii noștri care vor duce și în viitor prestigiul orașului și merită aplaudați pentru că ne fac cinste. Aici am și eu o anumită doză de subiectivism pentru că nu e puțin lucru ca un copil din Fălticeni să fie campion național al României în condițiile în care la campionatele naționale participă copii și tineri legitimați la cluburi foarte cunoscute și cu renume prin performanțele obținute de-a lungul timpului din Iași, București, Cluj, Craiova, și așa mai departe. Sunt orașe mult mai mari, cu posibilități financiare mult mai mari ca ale noastre și faptul că reușim să ținem steagul sus la competițiile sportive cu niște copii minunați, trebuie să fie o mândrie și pentru comunitate”, a spus primarul Gheorghe Cătălin Coman.

 

Premianții au participat sâmbătă la competiții locale și naționale

A doua zi, pe 19 decembrie, o parte dintre fălticenenii medaliați au putut fi aplaudați și în competiții, demonstrând astfel și în fața comunității, că viitorul sportului în urbea de pe Șomuz este unul al performanței. La Baza de agrement „Nada Florilor”, a avut loc Cupa „Nada Florilor” la înot, concurs la care au participat peste 70 de copii, competiția desfășurându-se pe mai multe categorii de vârstă, fete și băieți. În Sala de sport „Gabriel Udișteanu” s-a desfășurat ediția a VII-a a “Cupei Moș Crăciun” la tenis de câmp, iar la CSS „Nicu Gane”, canotorii s-au întrecut la Cupa Federației Române de Canotaj – Ergometru.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului La Fălticeni, ediția a III-a a Galei de Excelență.
 Vizualizări articol: 1133 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
La Fălticeni, ediția a III-a a Galei de Excelență0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei