Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 21 dec 2020 - Anul XXV, nr. 300 (7605)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Online

Concert de Colinde caritabil „Prin colinde românești, diasporei dăruiești!”, cu Corul Psaltic “Sf. Ioan cel Nou” din Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Corul Psaltic “Sf. Ioan cel Nou” din Suceava a susținut un concert de colinde duminică, 20 decembrie 2020, începând cu ora 3pm EDT a Statelor Unite ale Americii, ora 22.00 locală, care a fost găzduit de Muzeul de Artă ”Ion Irimescu” din Fălticeni şi a fost transmis în direct pe pagina de Facebook a Mitropoliei Ortodoxă Română a celor Două Americi şi prin portalul doxologia.ro.

Organizat cu binecuvântarea ÎPS Nicolae, Arhiepiscop și Mitropolit al celor două Americi, precum și cu sprijinul și binecuvântarea ÎPS Teofan, Mitropolit al Moldovei şi Bucovinei și a ÎPS Calinic, Arhiepiscop al Sucevei și Rădăuților, concertul face parte din programul eparhial ”Fond de Misiune” și își propune să strângă donații atât pentru parohiile noi ale Mitropoliei, care trec prin dificultăți, cât și pentru lucrarea pastorală a comunităților românești din America Latină, mai ales pentru restaurarea bisericii de lemn a parohiei ”Sf. Împărați Constantin și Elena” din capitala Caracas a Venezuelei, care trece prin  momente de încercare.

Corul Psaltic “Sf. Ioan cel Nou” este format din absolvenți şi elevi ai Seminarului Teologic Ortodox “Mitropolitul Dosoftei” din Suceava. A fost înființat în anul 2013 cu binecuvântarea vrednicului de pomenire ÎPS Pimen, Arhiepiscop al Sucevei și Rădăuților.  Dirijorul şi coordonatorul corului este Pr. Prof. Constantin Dan Magdalena, profesor de Liturgică la Seminarul Teologic din Suceava. 

Așadar, duminică seara, începând cu ora 22.00, vă invităm să vă umpleți inimile de harul Nașterii Mântuitorului Nostru și să simțiți bucuria sufletească pe care acești tineri o vor transmite prin frumusețea colindelor românești tradiționale, urmărind pagina de Facebook a Mitropoliei Ortodoxă Română a celor Două Americi, https://www.facebook.com/mitropolia.usși portalul doxologia.ro.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Concert de Colinde caritabil „Prin colinde românești, diasporei dăruiești!”, cu Corul Psaltic “Sf. Ioan cel Nou” din Suceava.
 Vizualizări articol: 1085 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Concert de Colinde caritabil „Prin colinde românești, diasporei dăruiești!”, cu Corul Psaltic “Sf. Ioan cel Nou” din Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei