Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 19 dec 2020 - Anul XXV, nr. 299 (7604)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Decizie

Primarii Ioan Bogdan Codreanu și Radu Reziuc au fost excluși din PMP Suceava pentru lipsa de implicare în campania electorală

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Conducerea PMP Suceava a votat excluderea din partid a primarilor din Pojorâta și Mitocu Dragomirnei, Ioan Bogdan Codreanu, respectiv Radu Reziuc, ca urmare a neimplicării acestora în campania electorală pentru alegerile parlamentare. Președintele PMP Suceava, Marian Andronache, a anunțat că decizia a fost luată în Consiliul Executiv Județean, în care a avut loc o evaluare a activității din campania electorală a primarilor, consilierilor județeni și a membrilor din acest for de conducere. Marian Andronache a spus că pe lângă cei doi primari, din PMP Suceava au fost excluși și consilierii județeni Cristina Bucșă și Petru Juravle, acesta din urmă fiind președintele filialei din Vicovu de Sus. În urma excluderii, cei doi consilieri județeni își vor pierde mandatele.

Liderul PMP Suceava a mai anunțat că tot prin vot s-a luat decizia excluderii din partid a trei membri ai Consiliului Executiv Județean, Tiberiu Leșan – secretar executiv, Florin Toderașcu – președintele interimar al organizației de seniori și Lenuța Bălan – președintele organizației de femei.

În cadrul unei conferințe de presă, Marian Andronache a declarat că PMP Suceava a ocupat un loc satisfăcător la nivel național, însă din păcate acest partid nu a trecut pragul electoral pentru a intra în Parlament. Andronache a spus că doar 14 organizații din țară au obținut un scor peste pragul electoral. „Suceava a trecut acest prag, însă putea obține un rezultat mai bun, dar și aici avem multe de discutat și de evaluat”, a precizat liderul PMP Suceava. El a adăugat că excluderile din partid s-au făcut după ce Colegiul Național al PMP a decis aplicarea de urgență a unei hotărâri pentru evaluarea rezultatelor la alegerile parlamentare. „În filialele în care rezultatele obținute și implicarea aleșilor locali, a primarilor, consilierilor locali și județeni nu au fost corespunzătoare, iar prin acțiunile sau inacțiunile lor au dus prejudicii desfășurării campaniei electorale, s-a procedat la excluderea acestor aleși locali din partid”, a spus Marian Andronache. El a arătat că în acest sens, în cursul zilei de joi a fost convocat Consiliul Executiv Județean al PMP Suceava în care s-au făcut primele evaluări. „Au fost și probleme în campania electorală, au fost primari care nu și-au făcut datoria față de PMP. Au fost primari care au trădat acest partid și mă refer la Bogdan Codreanu, primarul de Pojorâta, și Radu Reziuc, primarul de Mitocu Dragomirnei. Ca urmare, după evaluarea din Consiliul Executiv Județean s-a votat pentru excluderea acestor primari din rândul membrilor PMP Suceava”, a declarat președintele PMP Suceava. El a mai precizat că evaluările vor continua în cursul lunii ianuarie cu activitatea consilierilor locali.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primarii Ioan Bogdan Codreanu și Radu Reziuc au fost excluși din PMP Suceava pentru lipsa de implicare în campania electorală.
 Vizualizări articol: 2232 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Primarii Ioan Bogdan Codreanu și Radu Reziuc au fost excluși din PMP Suceava pentru lipsa de implicare în campania electorală5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei