Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 18 dec 2020 - Anul XXV, nr. 298 (7603)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Infracțiuni

Bărbat încarcerat după ce, băut și fără permis, a proptit mașina într-un gard și a plecat

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Isprava unui bărbat din comuna Zamostea, de a conduce fără permis și sub influența alcoolului un autoturism, cu care a intrat într-un gard din localitate, s-a lăsat cu un dosar penal și o reținere de 24 de ore a acestuia în spatele gratiilor.

Incidentul pentru care s-au mobilizat polițiști ai Secției Rurale de Poliție Bălcăuți a fost anunțat prin intermediul unui apel la 112 miercuri seara, de către un bărbat care a povestit că un autoturism Audi a intrat într-un gard al unei locuințe din Zamostea.

La fața locului polițiștii au găsit autoturismul avariat, iar pe autorul tamponării l-au identificat pe un drum comunal, în centrul comunei, după ce plecase de la locul impactului. S-a stabilit că în timp ce conducea autoturismul pe DJ 291A, din direcția Lunca spre Zamostea, într-o curbă la intrarea în Zamostea, Vasile M. a pierdut controlul direcției și a intrat în coliziune cu gardul unei locuințe, creând pagube de circa 500 de lei. Bărbatul a plecat apoi spre centrul localității, locul unde a fost identificat de polițiști.

El a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care a fost condus la Spitalul de Boli Cronice Siret, unde i s-au prelevat probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei. Pe numele său a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de „conducere sub influența alcoolului” și „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”. În urma probelor adunate în dosar și având în vedere gravitatea faptelor sale, în cursul serii de miercuri pe numele său a fost emisă o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, el fiind încarcerat în arestul IPJ Suceava. În cursul zilei de joi procurorii care au preluat dosarul au luat decizia cercetării în continuare a bărbatului sub control judiciar pentru următoarele 60 de zile.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bărbat încarcerat după ce, băut și fără permis, a proptit mașina într-un gard și a plecat.
 Vizualizări articol: 996 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bărbat încarcerat după ce, băut și fără permis, a proptit mașina într-un gard și a plecat0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei