Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 16 dec 2020 - Anul XXV, nr. 296 (7601)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Ofertă

Zona de food court și cafenelele din Iulius Mall Suceava s-au redeschis

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Zona de food court și cafenelele din Iulius Mall Suceava s-au redeschis. Capacitatea de locuri din zona food court a fost redusă la 30%. Programul actual al Iulius Mall Suceava este 10.00 – 21.00. Acum puteți să vă savurați preparatele preferate și să vă bucurați de ele în atmosfera de Crăciun, care s-a instalat în Iulius Mall Suceava. Și cafenelele vă așteaptă să vă luați o binemeritată pauză și să încercați produsele sezonului rece. „Plitele sunt încinse, cuptoarele pornite, iar carnea sfârâie ademenitor! Restaurantele din food court Iulius Mall Suceava te așteptă cu meniuri ispititoare, care pot fi savurate acum și în interior”, anunță reprezentanții Iulius Mall Suceava.

Siguranța clienților este pe primul loc, de aceea, Iulius Mall Suceava a implementat un pachet complet de măsuri de distanțare fizică și de protecție. Capacitatea de locuri din zona food court a fost redusă la 30%, mesele sunt dezinfectate și amplasate la o distanță de cel puțin doi metri, personalul poartă echipament de protecție, iar tu ai la dispozițiefacilități pentru igienizarea mâinilor. Totodată, calitatea aerului este foarte importantă, astfel că sistemul de ventilație funcționează cu un procent de 100% aer proaspăt, fără recirculare.

 

Ofertă bogată

Pizza Prosciutto e Salami cu un gust desăvârșit de la Yumm, burgeri suculenți de la Mc Donald’s, o porție delicioasă de cartofi prăjiți în ulei de alune de la Fryday, aripioare picante de la KFC, souvlaki de la Spartan sau o plită încinsă de la Manay Chinesse Food sunt doar câteva dintre propunerile restaurantelor din food court. Sau poate vă era dor de o tochitură moldovenească cu ou și brânză de la Medieval Gurmand, ca la mama acasă, spaghette carbonara de la Sale e Pepe, noodles cu sos picant și pui crispy de la Noodle Pack, kebab de la Mesopotamia ori șaorma de la Mado. Toate vă așteaptă în food court-ul din Iulius Mall Suceava, iar acum le puteți savura din nou și în interior. Pentru desert, încercați gogoși cu glazură de arahide de la Donuterie, bubble waffles de la #cioco sau ciocolată de casă de La Larisa. Pentru sucuri din fructe proaspete, puteți poposi la Morcoveață sau Elixir.

Înainte să începeți maratonul căutării cadourilor în Iulius Mall Suceava, oferiți-vă un moment de liniște și savurați o cafea pentru doza de energie de care aveți nevoie. La Fontana puteți să vă opriți să beți un espresso și să gustați un desert artizanal, Starbucks vă așteaptă cu produse specifice sezonului, în pahare festive, și Promenade vă propune specialități de cafea care să vă înveselească ziua. Programul Iulius Mall Suceava: 10.00 – 21.00.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Zona de food court și cafenelele din Iulius Mall Suceava s-au redeschis.
 Vizualizări articol: 1048 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zona de food court și cafenelele din Iulius Mall Suceava s-au redeschis0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei