Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 14 dec 2020 - Anul XXV, nr. 294 (7599)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9753 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6364 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

În această săptămână

Două concursuri sportive şi Gală de Excelenţă, la Fălticeni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Anul acesta trecem printr-o perioadă complicată din cauza pandemiei de coronavirus, motiv pentru care autorităţile locale din municipiul Fălticeni au fost nevoite să renunţe la organizarea manifestărilor tradiţionale dedicate Crăciunului şi Anului Nou.

Conform primarului Gheorghe Cătălin Coman, agenda manifestărilor pentru luna decembrie 2020 cuprinde doar o mică parte din manifestările devenite deja tradiţie, dar şi două competiţii sportive.

Primarul Cătălin Coman a precizat: „Comemorarea eroilor Revoluţiei din 1989 este un eveniment cu semnificaţii deosebite pentru poporul român, care trebuie marcat şi în municipiul Fălticeni. În ultimii ani au devenit tradiţionale mai multe concursuri sportive, dar singurele care se pot desfăşura cu respectarea normelor sanitare impuse în această perioadă sunt concursul de tenis de câmp dedicat copiilor şi concursul de înot care se desfăşoară la Baza de Agrement Nada Florilor.

În fiecare an au fost organizate manifestări tradiţionale cu ocazia sărbătorilor de Crăciun şi Anul Nou - spectacole de datini şi obiceiuri şi spectacole artistice, dar în acest an acestea nu se pot desfăşura. Primirea colindătorilor şi urătorilor a rămas o tradiţie, iar dacă acest lucru va fi posibil, vom oferi celor care vor veni în această perioadă la sediul administraţiei locale cu uratul sau colinda daruri. Dar numai dacă acest lucru va fi permis de legislaţie, fără cete sau grupuri de urători.

Pentru a păstra tradiţia, la ediţia a III-a a Galei de Excelenţă propun premiere înotătorilor de la ACS Nada Florilor, pregătiţi la Complexul de agrement Nada Florilor de antrenorii Luis Lăcătuş şi Andrei Pinticanu, înotători care anul acesta au avut performanţe deosebite, completând palmaresul clubului cu noi medalii, dintre care trei de aur, la Campionatul Naţional de Înot. Tinerii canotori de la Secţia de canotaj a Clubului Sportiv Şcolar Nicu Gane Fălticeni au îmbogăţit palmaresul clubului cu titluri naţionale şi medalii la Campionatele Naţional de Canotaj pentru juniori. Premierea acestor sportivi şi a antrenorilor va fi făcută cu sume cuprinse între 400 şi 600 lei, conform Hotărârii Consiliului Local din 7 decembrie 2020.”

 

Programul activităţilor

Manifestările care vor fi organizate de Consiliul Local şi Primăria municipiului Fălticenisunt:

- Pe 18 decembrie, la ora 16,00 va avea loc ediţia a III-a a Galei de Excelenţă;

- Pe 19 decembrie, începând cu ora 10,00, la Baza de agrement „Nada Florilor”, va avea loc Cupa „Nada Florilor” la înot, pentru copii. Vor participa 70 de copii, competiţia desfăşurându-se pe mai multe categorii de vârstă, fete şi băieţi;

- Tot pe 19 decembrie, în Sala de sport „Gabriel Udişteanu” se va desfăşura ediţia a VII-a a “Cupei Moş Crăciun” la tenis de câmp;

- Pe 22 decembrie, începând cu ora 12,00, va avea loc comemorarea eroilor Revoluţiei din 1989. Vor fi depuse coroane de flori la mormântul eroului Ioan Bute, din curtea Catedralei Ortodoxe pe Stil Vechi, şi la mormântul eroului Ionel Pascal, din Cimitirul Oprişeni;

- Dacă situaţia epidemiologică va permite, pe 24 decembrie şi pe 31 decembrie, între orele 9,00-15,00, la Primăria municipiului Fălticeni, vor fi primiţi colindători şi urători din municipiul Fălticeni. Pot să vină maximum 2-3 copii (fraţi şi verişori) însoţiţi de un bunic sau un părinte, vor purta mască şi vor fi aşteptaţi afară, fiind respectate toate regulile acestei perioade.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Două concursuri sportive şi Gală de Excelenţă, la Fălticeni.
 Vizualizări articol: 1148 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Două concursuri sportive şi Gală de Excelenţă, la Fălticeni0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei