Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 7 dec 2020 - Anul XXV, nr. 288 (7593)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Halucinant!

Vasile Lavric, arestat după dispariția celei de-a patra femei. Ultima pe listă este concubina care îi susținea nevinovăția

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Rădăuțeanul Vasile Lavric, cel despre care s-ar putea face oricând un film horror de succes, a fost ridicat vineri dimineață de la domiciliul său și dus la audieri la București, la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție. Bărbatul a fost săltat după ce la domiciliul său a fost efectuată o amplă percheziție, care a început încă de joi dimineață.
Din nou, este vorba de dispariția unei femei, concubina sa din ultimii ani.
Aurica Bodnărescu este cea care în cursul anului 2014, pe când Vasile Lavric era anchetat și reținut, fiind bănuit că a ucis trei femei, susținea cu tărie că acesta este nevinovat, iar surorile Iordache erau ”la produs în străinătate”. Femeia părea convinsă că bărbatul ei este doar o victimă.

Conform surselor celor de la G4Media.ro, rădăuțeanul Vasile Lavric a fost arestat preventiv 30 de zile de magistrații de la Tribunalul București, sâmbătă, în urma propunerii formulate de procurorii de la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție. Acum câteva săptămâni, în curtea lui Vasile Lavric s-au făcut din nou săpături, în căutarea celei de-a patra femei dispărute.
Deocamdată nu avem date oficiale de la anchetatori dacă împotriva lui Lavric sunt probe și cu privire la dispariția celorlalte trei femei, surorile Iordache, dispărute în intervalul 1995-2005. 

Bărbatul a fost de la bun început principalul suspect în disparițiile misterioase ale surorilor Iordache: Iuliana Iordache (dispărută din 1995, când fata avea 16 ani), Nicoleta Lavric (fostă Iordache, dispărută în aprilie 2005, la 31 de ani) și Ramona Iordache (18 ani la data dispariției; nu a mai fost văzută din iunie 2005).

 

A putut fi pus sub acuzare și condamnat doar pentru o tentativă de omor

Vasile Lavric a fost arestat la mijlocul lunii aprilie 2014, petrecându-și după gratii circa patru luni și jumătate. Pentru că și-a susținut mereu nevinovăția, în timp ce se afla încarcerat în Penitenciarul Botoșani a intrat în greva foamei. Acțiunea sa extremă a continuat mai mult de 55 de zile, el fiind transferat la Penitenciarul Spital Târgu Ocna. La finalul lunii august 2014, Curtea de Apel Suceava a menținut decizia Tribunalului și a înlocuit măsura arestului preventiv cu arestul la domiciliu. La vremea respectivă, el a fost trimis în judecată pentru tentativă de omor. Procurorii au susținut că, în noiembrie 2000, Lavric și-a lovit soția de atunci, Nicoleta Lavric, cu un ciocan în cap, în mod repetat. Deși loviturile nu i-au pus femeii direct în pericol viața, procurorii au invocat intenția, modul în care s-a petrecut agresiunea - lovituri de ciocan în cap, pentru a-i reține infracțiunea de tentativă de omor. Soția sa a ajuns la Spitalul Municipal Rădăuți, unde a primit îngrijiri medicale, după care a fost externată și a trăit încă cinci ani alături de soțul ei. A dispărut fără urmă în aprilie 2005. Două luni mai târziu avea să dispară și Ramona Iordache (18 ani atunci), tânără cu care Vasile Lavric avea un copil în urma unei relații extraconjugale.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Vasile Lavric, arestat după dispariția celei de-a patra femei. Ultima pe listă este concubina care îi susținea nevinovăția.
 Vizualizări articol: 1703 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Vasile Lavric, arestat după dispariția celei de-a patra femei. Ultima pe listă este concubina care îi susținea nevinovăția0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei