Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 30 nov 2020 - Anul XXV, nr. 282 (7587)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

În plină noapte

Un șofer băut și fără permis a lovit intenționat mașina de poliție pentru a putea scăpa cu fuga

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Scene din filme de acțiune în noaptea de vineri spre sâmbătă pe străzile din Rădăuți. Un șofer băut și fără permis a încercat să scape de polițiștii care îl urmăreau și nu s-a dat în lături de la nimic. La un moment dat, șoferul încolțit a lovit mașina poliției, dar chiar și așa nu a putut fugi, fiind prins și pus în cătușe. Totul a început în jurul orei 1.45, când o patrulă din cadrul Biroului de Ordine Publică Rădăuți a observat autoturismul marca Lancia, staţionat la intersecţia străzilor 1 Mai şi Dimitrie Dan.

În momentul când a observat mașina de poliție, șoferul a demarat în trombă cu intenția clară de a scăpa. Patrula de poliție a plecat în urmărirea fugarului, iar între timp a chemat în ajutor și un alt echipaj de poliție.

La intersecţia străzilor Putnei și Teiului a fost blocat autoturismul marca Lancia. Oamenii legii au poziționat o autospecială de poliție paralel cu autoturismul în cauză, moment în care intenționat, pentru a fugi de echipajele de poliție, conducătorul acestuia a efectuat manevră de viraj la dreapta, lovind autospeciala.

Manevra nu a avut sorți de izbândă, iar la volanului autoturismului marca Lancia a fost identificat Gabriel Ion Scripcariuc, de 30 de ani, din Rădăuți. Acesta a fost dus la sediul Poliției Rădăuți, unde s-a constatat că șoferul nu are permis pentru nici o categorie de autovehicule. În plus, la testarea cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost dus la Spitalul Municipal Rădăuți pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Gabriel Ion Scripcariuc a fost reținut pentru 24 de ore, iar acum este cercetat penal pentru mai multe infracțiuni, respectiv „conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană care nu posedă permis de conducere”, ,,conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care se află sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe” și ,,distrugere”.

 


În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un șofer băut și fără permis a lovit intenționat mașina de poliție pentru a putea scăpa cu fuga.
 Vizualizări articol: 1371 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un șofer băut și fără permis a lovit intenționat mașina de poliție pentru a putea scăpa cu fuga0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei