Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 27 nov 2020 - Anul XXV, nr. 280 (7585)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Black Friday X-MAS Edition

Oferte speciale până la sfârșitul lunii noiembrie, la Iulius Mall Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Până pe 29 noiembrie 2020, Iulius Mall Suceava vă așteaptă cu oferte speciale. Descoperiți idei de cadouri și profitați de ofertele Black Friday X-MAS Edition. După cum au spus reprezentanții Iulius Mall Suceava, pregătirile de Crăciun și Black Friday au un lucru în comun: cumpărăturile. „Dacă le combini, ai numai de câștigat, mai ales că magazinele din Iulius Mall Suceava te întâmpină cu oferte speciale până pe 29 noiembrie 2020. Consultă catalogul online și pregătește din timp cadourile pentru cei dragi. Magia Crăciunului a cuprins Iulius Mall Suceava. Brazii au fost împodobiți, luminițele strălucitoare ne amintesc că în mai puțin de o lună ar trebui să vină Moșu’, iar cele mai frumoase melodii umplu atmosfera de veselie. Și pentru că sărbătorile de iarnă sunt despre bucuria de a dărui, Black Friday X-MAS Edition continuă laIulius Mall Suceava și în acest weekend, pentru ca tu să alegi cadourile perfecte pentru cei dragi și să beneficiezi de reduceri de până la 70%”, este mesajul reprezentanților Iulius Mall.

 

Nu ratați!

Puteți alege bijuterii de poveste de la Sabrini, Janette, Meli Melo și Perla Neagră, care vă întâmpină cu reduceri de până la 50%. Iar dacă vreți să completați cadoul cu un parfum sau cu produse de skin care și make-up, faceți o vizită la Cupio, The Makeup Shop, Sephora, Nomasvello, Gerovital și Mondo Kosmetik.Pentru seara de Crăciun sau de Revelion, magazinele de îmbrăcăminte au pregătit ținute deosebite și prețuri de sărbători. Tom Tailor, Bershka, Colin’s, C&A, Various Brands, Terranova, LC Waikiki, Valerio Studio șiKenvelo au o mulțime de articole în trend la prețuri atractive. Oferte de până la 50% afișează și CCC, iar Salamander are discounturi depână la 30%.

De asemenea, veți găsi opțiuni inedite pentru bărbați la Bigotti, dar și în multe alte magazine. Dacă vreți un gadget mergeți la Altex, iar dacă sunteți o fire atletică profitați de reducerile de la Intersport și Various Brands. „Cei mici au trimis deja scrisorile către Moș Crăciun, iar dacă ai primit și tu una, Noriel și Deluxe Cards te vor ajuta să împlinești cele mai frumoase dorințe. Și pentru că de sărbători toate drumurile duc acasă, iar tu vrei să pregătești bunătăți, poți să alegi câteva articole speciale de la Top Shop, care să-ți facă munca mai ușoară, cărți pentru serile cozy de la Cărturești șidecorațiuni deosebite de Crăciun din magazinele de specialitate”, spun reprezentanții de la Iulius Mall Suceava. Ofertele nu se opresc aici, așa că trebuie să consultați catalogul onlineși să mergeți la Iulius Mall Suceava pentru a le descoperi, iar pentru o gustare delicioasă puteți face un popas și în foodcourt. Puteți să cumpărați preparatul preferat la pachet și să-l savurați pe terasa exterioară sau acasă. Iulius Mall Suceava este deschis pentru experiențe sigure de shopping în intervalul orar 10.00 – 21.00.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Oferte speciale până la sfârșitul lunii noiembrie, la Iulius Mall Suceava.
 Vizualizări articol: 966 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Oferte speciale până la sfârșitul lunii noiembrie, la Iulius Mall Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei