Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 27 nov 2020 - Anul XXV, nr. 280 (7585)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Cu argumente

Octavian Ilisoi militează pentru eliminarea pensiilor speciale

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Octavian Ilisoi, candidat din partea Pro România pentru un post de senator, a declarat că pensiile speciale trebuie să dispară și a precizat că oamenii trebuie să primească pensii în funcție de contribuția pe care au avut-o.

”Faptul că anumite categorii de persoane primesc pensii uriașe este o mare nedreptate față de ceilalți români. Sfidător este că unii dintre cei care primesc aceste pensii speciale pleacă din activitate la vârste de până în 50 de ani. Nu știu cine a avut aceste idei, dar o persoană cu vârsta de până la 50 de ani și cu o experiență de 25 de ani este cea mai calificată pentru a presta o muncă de calitate. Nu este normal ca tu, stat român, să faci un efort bugetar dublu. Pe de o parte îi permiți unui om să iasă la pensie la 40 și ceva de ani, iar în locul lui trebuie să angajezi pe altcineva. Practic, tu stat plătești și o pensie specială și salariul noului venit, ceea ce este o aberație din toate punctele de vedere”, a arătat Octavian Ilisoi.

Candidatul Pro România pentru Senat a mai spus că în această competiție incorectă firmele private și angajații acestora nu au decât de pierdut.

”Eu, angajator privat, cum îl pot atrage pe un om să vină să lucreze la mine știind că nu va avea nici pensie specială și se va putea pensiona la 65 de ani, în cazul bărbaților, și 62 de ani în cazul femeilor. Acel angajat va fi mereu cu gândul la plecarea într-un sistem care îi va permite să muncească o perioadă cât mai scurtă cu beneficii cât mai mari, iar pensia specială este un atu important în alegerea pe care o fac angajații”, a mai menționat Octavian Ilisoi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Octavian Ilisoi militează pentru eliminarea pensiilor speciale.
 Vizualizări articol: 1618 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Octavian Ilisoi militează pentru eliminarea pensiilor speciale0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei