Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 16 nov 2020 - Anul XXV, nr. 270 (7575)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

După gratii

Individul care a aruncat cu un ciocan în mașina unui activist de mediu, reținut de polițiști

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Polițiștii au decis să-l rețină pe individul care a comis acte de agresiune în cazul unui activist de mediu. Liviu Olăreanu, în vârstă de 29 ani, din comuna Marginea, administratorul societății Oliver Truck SRL Marginea, a fost identificat ca autor al faptei, iar în cursul zilei de duminică a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore. Bărbatul este acuzat de comiterea infracțiunii de distrugere, iar în perioada următoare va fi prezentat unui procuror care va decide dacă va solicita emiterea unui mandat de arestare. Liviu Olăreanu este cel care a distrus un geam lateral al mașinii unui activist de mediu după ce a aruncat în acesta un ciocan. Arma agresiunii a fost descoperită pe bancheta din spate a autovehiculului marca BMW X6 aparținând lui Dănuț Ghinghiloschi, de 24 de ani, din Solca, un prieten al activistului de mediu Daniel Bodnar.

Totul s-a petrecut joi dimineață, când cei doi urmăreau un transport suspect de material lemnos. Victima a relatat că, în timp ce se deplasa pe DN 17A, a observat un autocamion ce tracta o remorcă, ambele fiind încărcate cu material lemnos, care aveau direcția de deplasare dinspre Rădăuți către comuna Marginea, și a pornit în urmărirea acestuia, cu scopul de a sesiza poliția despre încărcătura pe care o considera suspectă, fapt pe care nu l-a mai făcut însă.

Camionul cu lemne a oprit la sediul societății SC Holz Transport SRL Marginea, zonă în care a oprit și tânărul de 24 de ani, care a plecat de la mașină. În timp ce tânărul era coborât din mașină, un individ a venit cu un obiect contondent și l-a aruncat într-un geam lateral al BMW-ului.

Polițiștii au constatat că obiectul cu care a fost lovit autoturismul persoanei vătămate este un ciocan dreptunghiular silvic. Ciocanul a fost aruncat din exterior, prin geam, rămânând pe bancheta din spate a mașinii.

Păgubitul a depus plângere penală pentru infracțiunea de distrugere, estimând valoarea prejudiciului la suma de 300 de euro.

 

Afaceristul cu lemn, reclamat câteva ore mai târziu pentru un alt transport. La control nu s-a găsit nimic în neregulă

De precizat că joi noapte, în jur de 22,30, polițiștii de la Secția Marginea au primit o sesizare că un camion cu lemne condus de același Liviu Olăreanu transportă mai mult material lemnos decât cantitatea trecută în avize.

Pentru a înlătura orice suspiciune cu privire la materialul lemnos transportat, ansamblul auto a fost condus de polițiști la Atelierul de Împletituri Marginea, ce aparține Ocolului Silvic Marginea, pentru a fi inventariat de către un lucrător silvic. După inventariere a rezultat că sesizarea nu se confirmă, nefiind depășită cantitatea de lemn din avize.

”În urma inventarierii, conform carnetului de inventariere întocmit de lucrătorul silvic din cadrul OS Marginea, a rezultat faptul că în autocamionul marca MAN se afla cantitatea de 12,53 mc lemn rotund molid, cu un minus de 0,55 mc lemn rotund molid, iar piesele de material lemnos corespund ca număr, iar în remorcă se afla cantitatea de 22,24 mc lemn rotund molid, cu un minus de 0,19 mc lemn rotund molid. În cauză s-a constatat că transportul de material lemnos corespunde din punct de vedere al volumului, fapt pentru care rezultă că sesizarea prin SNUAU 112, în care s-a reclamat că ansamblul auto în cauză transportă mai mult material lemnos decât în avize, nu se confirmă”, a detaliat comisarul-șef Ionuț Epureanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Individul care a aruncat cu un ciocan în mașina unui activist de mediu, reținut de polițiști.
 Vizualizări articol: 1679 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Individul care a aruncat cu un ciocan în mașina unui activist de mediu, reținut de polițiști0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei