Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 11 nov 2020 - Anul XXV, nr. 266 (7571)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

9-13 noiembrie

Activitățile tematice ale săptămânii, la Biroul francez

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În săptămâna 9-13 noiembrie 2020, Biroul Francez  (BF) și Centrul de Reușită Universitară (CRU) din cadrul Universității „Ștefan cel Mare din Suceava” continuă cursurile de limbă franceză „Français au collège” (miercuri, ora 16.30-18.00, la BF), „Le français, c’est facile!” (vineri, ora 16.30-18.00 la BF), „Français général/DALF” (miercuri, ora 19.00-20.40, la BF) și pregătire DELF (luni, ora 17.00-19.00, la BF).

Activitățile tematice ale săptămânii sunt realizate de către cadre didactice ale Colegiului de Artă „Ciprian Porumbescu” Suceava, specialitățile limba franceză și muzică. Profesorii de limba franceză organizează miercuri, 11 noiembrie 2020, la ora 11.00, formarea „Journée de formation pédagogiaue: La classe de FLE à distance” (propusă în cadrul cercului profesorilor de limba franceză – liceu). Invitată este Annick Hatterer, profesor, formator și delegat CLE International, care va conferenția pe tema: „Monter un projet en ligne: Réaliser un carnet de voyage”. Webinarul se va desfășura prin Skype, accesând, la ora indicată, linkul: https://join.skype.com/dMqh7u1ZNqUo

În aceeași zi, dar la ora 18.00, prof. Iulia Buraciuc și prof. Ciprian Constandache, în calitate de organizatori, invită publicul online să participe la „O seară muzicală”/ „Une soirée musicale” în care muzica clasică, cea de divertisment și cea tradițională se îmbină armonios. Protagoniștii recitalului sunt elevii Burdui Ioana, cl. a VII-a, Bârjovanu Ionuț și Adriana Hasna, cl. a IX-a, Codrin Balan, Ștefan Constandache și Lavinia Jitaru, cl. a X-a, Iuliana Sauciuc, cl. a XI-a. La diversificarea programului artistic au contribuit și prof. Doina Chișcă, prof. Anca Griga și prof. Daniel Dragomirescu.

Mesajul lor adresat publicului Biroului Francez, sucevenilor francofili este că „muzica va găsi mereu drumul către sufletele oamenilor, iar noi vom găsi destule căi să o putem studia și interpreta pentru publicul nostru drag! Cu cele mai bune gânduri, vă îmbrățișăm și vă dorim multă sănătate!”, așa cum afirmă și prof. Iulia Buraciuc. Activitățile se pot urmări pe adresa Biroului Francez: facebook.com/Biroul-Francez-Casa-Prieteniei-1705411698690534, pe site-ul CJ: cjsuceava.ro/index.php/biroul-francez sau pe site-ul Asociației Alianța Franceză din Suceava: http://brand.usv.ro/temp/alianta-franceza/actualitati.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Activitățile tematice ale săptămânii, la Biroul francez.
 Vizualizări articol: 1017 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Activitățile tematice ale săptămânii, la Biroul francez0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei