Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 10 nov 2020 - Anul XXV, nr. 265 (7570)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Bărbat agresiv

A încălcat un ordin de protecție și a ajuns în spatele gratiilor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat din comuna Straja a fost încarcerat de polițiști, după ce a ignorat o hotărâre judecătorească, încălcând un ordin de protecție emis de instanță pe numele său și agresându-și fiica aflată la domiciliul unde el avea interdicție.

Duminică după-amiază polițiștii din cadrul Poliţiei Oraşului Vicovu de Sus au fost sesizaţi telefonic, de către o femeie de 39 ani, din comuna Straja, că soțul acesteia, în vârstă de 45 de ani, a venit la domiciliul ei, încălcând ordinul de restricție și provocând scandal.

Femeia locuiește împreună cu copiii în comuna Straja, iar cu o zi înainte, pe numele soțului ei fusese emis un ordin de protecție provizoriu de către polițiștii din cadrul Poliției Orașului Vicovu de Sus. Ordinul fusese emis în urma unei sesizări de violență în familie și a completării formularului de evaluare a riscului. Bărbatul le-a declarat polițiștilor că pe perioada cât este emis ordinul de protecție față de el, va locui la imobilul din comuna Straja, care îi aparține mamei sale.

Bărbatul nu a respectat ordinul de protecție provizoriu și în aceeași seară, în jurul orei 23.45, a venit la domiciliu. Soția acestuia a anunțat din nou poliția că acesta se întorsese fără drept la domiciliu abia a doua zi, în jurul orei 12.00, după ce el ajunsese din nou la locuința comună.

Cea mai gravă ieșire a bărbatului de 45 de ani avea să se petreacă în jurul orei 15.00, când el a încălcat din nou ordinul de protecție, a intrat în curtea imobilului din Straja, a provocat scandal și a comis acte de violență asupra fiicei sale de 13 ani.

Având în vedere gravele nerespectări în mod repetat a ordinului de protecție, ajuns definitiv după hotărârea instanței, polițiștii au dispus efectuarea urmăririi penale față de suspect, iar după audiere a fost dispusă prin ordonanță reținerea acestuia pentru o perioadă de 24 de ore. La nivelul poliției orașului Vicovu de Sus a fost constituită o escortă pentru transportul și încarcerarea acestuia în arestul IPJ Suceava. El este cercetat acum într-un dosar penal deschis pentru comiterea infracțiunilor de ,,violență în familie” și „nerespectarea hotărârii judecătoreşti”, iar la eliberarea din arestul poliţiei, procurorii au hotărât ca bărbatul să fie cercetat în continuare sub control judiciar pentru 60 zile.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A încălcat un ordin de protecție și a ajuns în spatele gratiilor.
 Vizualizări articol: 1185 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
A încălcat un ordin de protecție și a ajuns în spatele gratiilor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei