Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 6 nov 2020 - Anul XXV, nr. 262 (7567)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Scandal cu urmări

S-a ales cu un ordin de protecție, după ce s-a îmbătat și și-a lovit fiica

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un apel primit de polițiștii Secției Rurale de Poliție Gălănești a scos la iveală un comportament mai vechi al unui bărbat de 45 de ani din satul Hurjuieni, care în momentele în care se află în stare de ebrietate provoacă scandal în familie. De această dată, în urma agresiunii produsă cu o zi înainte asupra soției acestuia, el s-a ales cu un ordin provizoriu de protecție, fiind nevoit să părăsească locuința conjugală atât cât va decide în următoarele zile instanța de judecată.

Apelul prin intermediul căruia o femeie anunța că bărbatul băut face scandal a fost primit miercuri după-amiază, la fața locului ajungând în scurt timp un echipaj al poliției, care a demarat verificări.

La locuința cu pricina a fost găsită o femeie de 40 de ani, care a relatat că soțul ei a provocat scandal după ce a consumat băuturi alcoolice. Ea a povestit de asemenea că în urmă cu o zi, în jurul orei 18.00, a fost bruscată și împinsă la pământ, iar apoi lovită de către acesta cu palma peste față. În urma completării formularului, polițiștii au constatat necesitatea emiterii unui ordin de protecție provizoriu, începând cu acea zi.

Femeia a depus de asemenea plângere penală pentru săvârșirea infracțiunii de „lovire” și a declarat că nu dorește să fie transportată la spital pentru îngrijiri medicale,  însă se va prezenta în cursul zilei următoare la Cabinetul de Medicină Legală din Rădăuți, pentru a-i fi eliberat certificat medico-legal care să ateste numărul de zile de îngrijiri medicale necesare vindecării leziunilor suferite în urma agresiunii.

Pe numele agresorului s-a întocmit un dosar de cercetare penală, în care se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de ”violență în familie”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului S-a ales cu un ordin de protecție, după ce s-a îmbătat și și-a lovit fiica.
 Vizualizări articol: 1096 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
S-a ales cu un ordin de protecție, după ce s-a îmbătat și și-a lovit fiica1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei