Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 6 nov 2020 - Anul XXV, nr. 262 (7567)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Competiție

Liceul Filadelfia Suceava și Liceul „Mihai Eminescu” Dumbrăveni, în finala Concursului național „Școala Verde”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Liceul Teoretic Filadelfia Suceava și Liceul Tehnologic „Mihai Eminescu” Dumbrăveni s-au calificat în finala Concursului național „Școala Verde”. Unitățile de învățământ sucevene se numără printre școlile cu cele mai bune 15 proiecte, din cele peste 100 înscrise în competiția „Școala Verde”. Ele se luptă pentru câștigarea premiilor puse în joc de E.ON, în valoare totală de 9.000 de euro, la care se adaugă laptopuri pentru profesorii coordonatori.

Pentru a convinge publicul că merită să câștige, cele 15 echipe finaliste vor trebui să pregătească, până pe 15 noiembrie, un scurt film, de maximum două minute, în care să își exprime într-o formă cât mai atractivă proiectele.

Filmele vor fi postate pe pagina de Facebook E.ON (https://www.facebook.com/E.ONRomania/), iar câștigătorii, pentru fiecare secțiune din concurs, vor fi desemnați în funcție de numărul de like-uri primite din partea publicului.

Concursul național „Școala Verde”, inițiat și organizat online de E.ON România, în perioada 22 octombrie-22 noiembrie, este dedicat copiilor din ciclul gimnazial care sunt preocupați de acțiuni de protejare a mediului. Vor fi premiate, după cum au spus organizatorii, cele mai bune proiecte pe teme de sustenabilitate, prin intermediul științei și experimentelor, machete sau creații artistice care promovează protecția mediului sau un stil de viață sănătos, dar și acțiuni din școli care au fost deja implementate și care le conferă acestora statutul de școală verde.

 

Trei categorii din concurs

Eco-Știința (la care s-a calificat Liceul Teoretic Filadelfia Suceava), Eco-Creație (la care s-a calificat Liceul Tehnologic „Mihai Eminescu” Dumbrăveni)și Eco-Școala sunt cele trei categorii din concurs, pentru fiecare dintre acestea fiind oferit un premiu întâi în valoare de 3.000 de euro și câte un laptop pentru profesorul coordonator. Astfel, câte cinci echipe se vor întrece pentru fiecare dintre cele trei premii puse în joc de E.ON România, după cum urmează: Eco Știința: Școala Gimnazială Porumbacu de Jos, jud. Sibiu;Școala Gimnazială ”Vasile Pop” din Bocsig, jud. Arad; Școala Gimnazială Sânpetru, jud. Brașov; Liceul Teoretic Filadelfia Suceava; Școala Gimnazială nr. 4 Sibiu; Eco Creație: Liceul Tehnologic „Mihai Eminescu” Dumbrăveni, jud. Suceava; Școala Gimnazială Iernut, jud. Mureș; Liceul Teoretic „Ion Creangă” Tulcea; Școala Gimnazială ”Vasile Alecsandri” Mircești, jud. Iași; Școala Gimnazială ”Oprea Iorgulescu” Câmpulung, jud. Argeș; Eco Școala: Liceul Teoretic „Gheorghe Lazăr” Pecica, jud. Arad; Școala Gimnazială „Serafim Duicu”, Târgu Mureș, jud. Mureș; Școala “Mihai Vodă”, Mihai Viteazu, jud. Cluj; Școala Gimnazială nr.21 Sibiu; Școala Gimnazială Tichilești, jud. Brăila. Regulamentul concursului este disponibil pe site-ul https://www.eon.ro/actiuni-responsabilitate-sociala.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Liceul Filadelfia Suceava și Liceul „Mihai Eminescu” Dumbrăveni, în finala Concursului național „Școala Verde”.
 Vizualizări articol: 1136 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Liceul Filadelfia Suceava și Liceul „Mihai Eminescu” Dumbrăveni, în finala Concursului național „Școala Verde”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei