Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 21 oct 2020 - Anul XXV, nr. 248 (7553)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Pericol pe șosele

Motociclist rănit, după ce șoferul băut al unui autoturism nu i-a dat prioritate

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un șofer aflat sub influența alcoolului a ignorat apropierea din sens opus a unui motociclist, intrând în depășirea unor vehicule și accidentându-l pe cel aflat la ghidonul motociclului. Polițiștii îl cercetează acum în cadrul unui dosar penal deschis pe numele său.

Accidentul s-a petrecut luni după-amiază în localitatea Capu Câmpului din județ. În timp ce conducea un autoturism Ford dinspre centrul comunei Capu Câmpului spre comuna Valea Moldovei, Dumitru C., în vârstă de 67 de ani, din localitate, nu s-a asigurat și a intrat în depășirea a două autovehicule staționate pe partea dreaptă a sensului lui de mers. Pătrunzând pe contrasens, el a acroșat cu autoturismul o motocicletă condusă regulamentar din sens invers de un bărbat în vârstă de 29 de ani, din comuna Berchișești. În urma impactului motociclistul a fost proiectat pe capota și parbrizul mașinii.

În primă fază cei doi conducători de vehicule implicați în evenimentul rutier soldat aparent doar cu pagube materiale au încercat să se înțeleagă pe cale amiabilă, însă bărbatul de pe motocicletă a început la un moment dat să acuze dureri și a cerut intervenția unei ambulanțe. Echipajul medical l-a transportat pe acesta la Spitalul Orășenesc Gura Humorului, după care el a fost transferat la Spitalul Județean Suceava, fiind diagnosticat cu „traumatism cranio facial și traumatism gleznă dreapta”.

Ambii au fost testaţi cu aparatul etilotest, la bărbatul de 67 de ani rezultatul fiind 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar în cazul motociclistului rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat. Celor doi li s-au recoltat și probe de sânge pentru a stabili alcoolemia. Verificările făcute de polițiști au constatat și faptul că bărbatul care conducea motociclul nu avea permis de conducere, iar vehiculul condus de acesta nu era înmatriculat.

S-au întocmit astfel dosare penale pe numele lui Dumitru C. pentru săvârșirea infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului” și pe cel al motociclistului în vârstă de 29 de ani, pentru comiterea infracţiunilor de ,,conducerea unui vehicul fără permis de conducere” şi ,,conducerea unui vehicul neînmatriculat”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Motociclist rănit, după ce șoferul băut al unui autoturism nu i-a dat prioritate.
 Vizualizări articol: 1072 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Motociclist rănit, după ce șoferul băut al unui autoturism nu i-a dat prioritate0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei