Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 14 oct 2020 - Anul XXV, nr. 242 (7547)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Rădăuți

Tatar: „Ratele la Utilități și Mediu ar putea fi plătite din bugetul local din cauza boicotului PNL și ALDE din deliberativul local”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primarul municipiului Rădăuți, Nistor Tatar, a afirmat ieri, în cadrul unei conferințe de presă organizate la sediul administrației rădăuțene la care a participat și Igo Koffler, directorul Direcției Tehnice din primărie, că banii alocați de la Guvern pentru plata ratelor la împrumutul contractat pentru proiectul ”Utilități și Mediu la standarde europene”, circa 3,15 milioane de lei, riscă să fie returnați, iar ratele să fie suportate din bugetul local.

Situația aceasta vine după ce deliberativul local rădăuțean nu a aprobat rectificarea bugetului cu această sumă, în ședința de lunea trecută, din lipsă de cvorum. „Nu s-a dorit de către colegii de la PNL și ALDE să vină la ședință. PSD și PMP au fost reprezentate. Ne trebuiau 8 voturi, dar au fost numai 7. Am înțeles că s-au făcut presiuni și la alte persoane să nu vină la ședință”, a declarat Tatar, după care a precizat că rectificarea era urgentă pentru că ratele la „Utilități și Mediu” trebuiau achitate până la finele săptămânii în curs.

Mai mult, Nistor Tatar a mai arătat că cel mai probabil banii se vor întoarce la București: „Dacă nu facem plata în termen, banii se întorc la bugetul de stat. Sunt cu destinație expresă și nu se pot folosi la alte cheltuieli. Riscăm să plătim ratele din bugetul local. Dacă dumnealor au considerat așa, e problema lor”, a concluzionat Tatar.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tatar: „Ratele la Utilități și Mediu ar putea fi plătite din bugetul local din cauza boicotului PNL și ALDE din deliberativul local”.
 Vizualizări articol: 1226 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tatar: „Ratele la Utilități și Mediu ar putea fi plătite din bugetul local din cauza boicotului PNL și ALDE din deliberativul local”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei