Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 12 oct 2020 - Anul XXV, nr. 240 (7545)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Candidaturi

Marian Andronache și medicul veterinar Doru Lefter deschid listele PMP Suceava pentru Parlament

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Partidul Mișcarea Populară a validat, duminică, în cadrul Colegiului Național, listele de candidați pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie a.c. ale Partidului Mișcarea Populară. Potrivit unui comunicat remis de PMP, la Suceava primul pe lista de candidați pentru Camera Deputaților este Marian Andronache, președintele filialei Suceava a PMP, iar primul pe lista pentru Senat este medicul veterinar Doru Lefter.

Pe locul al doilea în lista de candidați propuși de PMP pentru Camera Deputaților este dr. ing. Anca Gâtlan, cadru didactic la Universitatea „Ștefan cel Mare” Suceava, urmată de ing. Sorin Andrei, antreprenor din Vatra Dornei, ec. Camelia Cojocariu, din Frasin, dr. Lucian Nanu, din Rădăuți, și Robert Ciocan, liderul Organizației de Tineret a PMP Suceava.

La Senat, pe locul doi este dr. ing. Cristi Sidor, director al ICAS Câmpulung Moldovenesc, urmat de viceprimarul de Rădăuți, Bogdan Nicolau, dr. ing. Gabriela Constantinescu, cadru didactic la USV, și de Cristi Timoficiuc, antreprenor din Suceava.

“Ne vom bate cu toată forța pentru a-i convinge pe suceveni că acum este momentul să acorde și mai multă încredere echipei PMP. Suntem singurul partid parlamentar care a cerut în Parlament să fie pus în aplicare rezultatul referendumului din 2009 privind reducerea numărului de parlamentari. Este inadmisibil că nici un partid politic nu a depus în Parlament o inițiativă prin care să ceară reducerea numărului de parlamentari, de la aproape 500, la 300. Partidul Mișcarea Populară este singura formațiune care a depus acest proiect de lege în Parlament, proiect care a fost adoptat de Senat și stă de mai bine de doi ani de zile pe ordinea de zi a Camerei Deputaților”, a transmis președintele PMP Suceava, Marian Andronache.

El a afirmat că menținerea Parlamentului cu 500 de membri este „un afront direct la adresa democrației” și „un mesaj de dispreț față de cetățenii români, din partea celorlalte partide care nu-și doresc reducerea numărului de parlamentari”.

Acesta a mai afirmat că PMP este preocupat de tot ceea ce se întâmplă în Suceava și în țară și că își păstrează caracterul de forță politică de centru dreapta, creștin-democrată. „Ne dorim să-i aducem alături de noi pe toți cei care poartă respect față de familie, pe toți cei care poartă respect față de Biserică, de medici, de profesori, de antreprenori, de sportivi, pe toți cei care poartă respect față de persoanele în vârstă. Criza medicală în care ne aflăm este un moment greu pentru toți sucevenii, pentru toți românii și nu numai și credem că acum este nevoie de mai multă implicare din partea tuturor celor care au stat doar și au urmărit ce se întâmplă în viața politică și administrativă. Sunt încrezător în șansa noastră și ne vom bate cu toată seriozitatea pentru a-i convinge pe suceveni să ne acorde încrederea pe 6 decembrie”, a mai spus Andronache.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Marian Andronache și medicul veterinar Doru Lefter deschid listele PMP Suceava pentru Parlament.
 Vizualizări articol: 1908 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Marian Andronache și medicul veterinar Doru Lefter deschid listele PMP Suceava pentru Parlament5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei