Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 10 oct 2020 - Anul XXV, nr. 239 (7544)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Cercetări finalizate

Tâlhar trimis în judecată, după ce a atacat două femei în plină stradă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava au finalizat cercetările în cazul unui individ acuzat că a furat de la două femei în plină stradă, într-unul din cazuri cu violență, aceştia întocmind rechizitoriul prin care s-a dispus trimiterea lui în judecată, în stare de arest preventiv. Inculpatul este acuzat de săvârşirea infracţiunilor de "furt" şi "tâlhărie".

Faptele pentru care este acuzat Alexandru Florin Boberschi, un tânăr de 18 ani, din comuna Stroiești, s-au petrecut la sfârşitul lunii iulie și începutul lunii august. Astfel, pe 31 iulie, o femeie în vârstă de 86 de ani a reclamat un furt comis din

geanta personală, în timp ce se afla în apropierea magazinului Lidl din municipiul Suceava. Prin ordonanța emisă la acea dată de anchetatori, s-a dispus începerea urmăririi penale “in rem”, cu privire la săvârşirea infracțiunii de "furt", în cele din urmă ajungându-se la tânărul de 18 ani, din Stroiești.

Cea mai gravă faptă de care este însă acuzat Alexandru Florin Boberschi este din data de 3 august. În acea zi, în jur de ora 10.30, pe strada Ștefan cel Mare din municipiul Suceava, o femeie a fost atacată și lovită cu pumnul în spate, fiind deposedată de poșetă și de telefonul mobil.

În urma investigaţiilor şi cercetărilor efectuate de lucrătorii de poliţie judiciară din cadrul Poliţiei Municipiului Suceava, Biroul Investigaţii Criminale, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, autorul faptei a fost identificat şi prins, pe numele acestuia fiind luată, la data de 8 septembrie, măsura preventivă a reţinerii pentru 24 de ore. În cadrul ședinței de miercuri, 9 septembrie, Judecătoria Suceava a admis propunerea înaintată de procurori și a dispus arestarea preventivă a inculpatului, pe o perioadă de 30 de zile.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava au finalizat cercetările și au întocmind rechizitoriul, prin care s-a dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a inculpatului Alexandru Florin Boberschi, pentru săvârşirea infracţiunilor de "furt" şi "tâlhărie".

 

Tânărul care a tâlhărit o bătrână la Ilișești așteaptă în arest preventiv finalizarea cercetărilor

Un tânăr în vârstă de 21 de ani, aflat în arest preventiv pentru 30 de zile, așteaptă finalizarea cercetărilor după ce a fost acuzat de tâlhărie calificată. În cursul dimineții de 24 septembrie o femeie în vârstă de 71 de ani a fost deposedată prin violență de geanta pe care o avea în mână, pe o cărare lăturalnică din satul Ilișești. Principalul suspect, Alexandru Botea, de 21 de ani, din localitate, a fost prins în scurt timp de polițiști, fiind reperat și identificat într-o clădire în construcție, în care se ascundea în zona comunei Ilișești. Pe numele acestuia a fost emisă o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de 25 septembrie el a fost prezentat în fața magistraților Judecătoriei Suceava, unde judecătorul de drepturi și libertăți a emis pe numele său un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. Cercetările continuă sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, pentru lămurirea tuturor împrejurărilor și circumstanțelor de comitere a faptelor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tâlhar trimis în judecată, după ce a atacat două femei în plină stradă.
 Vizualizări articol: 1429 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tâlhar trimis în judecată, după ce a atacat două femei în plină stradă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei