Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 8 oct 2020 - Anul XXV, nr. 237 (7542)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Investiţii

Flutur a semnat certificatele de urbanism pentru reţelele de gaze naturale din şapte localităţi sucevene

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Președintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a semnat certificatele de urbanism pentru extindere de rețele de distribuție a gazelor naturale în alte şapte localităţi ale judeţului. Gheorghe Flutur a spus că în urma cererii adresate de Primăria Fundu Moldovei, a fost emis certificatul de urbanism pentru înființarea unei rețele de distribuție gaze naturale, investiție care va fi realizată în două unități administrativ-teritoriale, respectiv comunele Pojorâta și Fundu Moldovei. Flutur a mai declarat că a semnat şi certificatele de urbanism pentru lucrările de extindere a rețelei de gaze naturale în orașele Salcea și Liteni și în comunele Udești, Verești și Fântânele.

Șeful administrației județene a amintit că tot pentru înființarea de rețele de distribuție în județul Suceava, aceleași documente au fost emise în ultima perioadă și pentru comunele Forăști (satele Forăști, Antoceni, Oniceni, Roșiori, Ruși, Uidești, Țolești, Manolea și Boura), Rădășeni, Cornu Luncii, Adâncata, Hănțești, Forăști și Valea Moldovei sau pentru Zamostea, Zvoriștea (satele aparținătoare Zvoriștea, Șerbăuți, Dealu, Buda, Stânca și Slobozia) și Bălcăuți (satele aparținătoare Bălcăuți, Gropeni, Negostina) pentru studiu de fezabilitate și pentru autorizarea lucrărilor de construcții.

Gheorghe Flutur a amintit că în perioada următoare vor fi disponibile fonduri pentru introducerea de gaze naturale în localitățile care astăzi sunt încălzite pe combustibil solid. „Va fi o bătălie mare pe finanțare, drept pentru care continuă îndemnul meu și către ceilalți primari să depună cât mai curând proiectele pentru extinderea rețelei de gaze naturale în localitățile lor. Astfel, estimăm că în perioada următoare se va putea dubla numărul de persoane din județul Suceava care să fie racordate la rețelele de gaze naturale”, a precizat Flutur. El a arătat că în județul Suceava sunt multe localități care așteaptă gaz metan, în special acolo unde distanța până la magistrală nu este foarte mare. Gheorghe Flutur a mai spus că este necesară și extinderea magistralei de gaz în județ, el precizând că în momentul de față se lucrează la construcția magistralei spre Vatra Dornei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur a semnat certificatele de urbanism pentru reţelele de gaze naturale din şapte localităţi sucevene.
 Vizualizări articol: 4590 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Flutur a semnat certificatele de urbanism pentru reţelele de gaze naturale din şapte localităţi sucevene3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei