Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 7 oct 2020 - Anul XXV, nr. 236 (7541)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Viteza ucide

Un bărbat mort și trei persoane rănite, după ce autoturismul cu care circulau a intrat într-un tir

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un grav accident rutier care s-a produs marți dimineață pe DN 17, în comuna Poiana Stampei, a provocat moartea unui bărbat și rănirea altor trei persoane.

Impactul s-a produs în jurul orei 07.30, când un autoturism VW, care circula dinspre Vatra Dornei spre Bistrița, la volan aflându-se un bărbat de 58 de ani din municipiul Arad, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un autotren.

La fața locului a fost solicitată intervenția pompierilor din cadrul Modulului SMURD Poiana Stampei, precum și din cadrul Detașamentului de Pompieri Vatra Dornei, care au acționat cu ajutorul accesoriilor pentru descarcerare ale autospecialelor din dotare și cu două echipaje ale ambulanțelor SMURD. În sprijinul lor au venit și două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean Suceava.

La sosirea echipajelor, un bărbat de 57 de ani, aflat pe bancheta din dreapta a autoturismului avariat, era încarcerat, fiind în stare de inconștiență. Pompierii și personalul medical i-au acordat primul ajutor, după care au acționat pentru descarcerarea acestuia. După extragerea lui dintre fiarele mașinii, au început aplicarea manevrelor de resuscitare, însă din păcate, după parcurgerea protocolului de resuscitare, persoana nu a răspuns și a fost declarat decesul. Alte trei persoane rănite în autoturism, bărbatul de 58 de ani de la volan și două femei, au fost transportate la Spitalul Vatra Dornei, pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate. Șoferul autotrenului implicat în accident nu a necesitat îngrijiri medicale.

Din primele cercetări întreprinse de polițiști la locul accidentului s-a stabilit că în timp ce intrase cu autoturismul într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, din cauza vitezei neadaptate, bărbatul de 58 de ani a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a pătruns pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune frontală cu o autoutilitară marca Mercedes Benz, condusă regulamentar de un bărbat de 37 de ani din comuna Iacobeni. Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal deschis pentru săvârșirea infracțiunilor de ”ucidere din culpă” și ”vătămare corporală din culpă”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un bărbat mort și trei persoane rănite, după ce autoturismul cu care circulau a intrat într-un tir.
 Vizualizări articol: 2245 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un bărbat mort și trei persoane rănite, după ce autoturismul cu care circulau a intrat într-un tir0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei