Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 7 oct 2020 - Anul XXV, nr. 236 (7541)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Specializare

CCI Suceava reia înscrierile pentru cursurile de formare profesională

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Camera de Comerț și Industrie Suceava a reluat înscrierile pentru cursurile de formare profesională. Președintele executiv al CCI Suceava, Lucian Gheorghiu, a precizat că înscrierile se pot face pentru inițieri, specializări și perfecționări în meserii precum expert achiziții publice, manager de resurse umane, contabil, inspector în domeniul securității și sănătății în muncă și manager de proiect. „Formarea profesională reprezintă sprijin important în dezvoltarea şi evoluţia profesională, mai ales acum, în perspectiva evoluţiei economico-sociale în contextul pandemiei SARS COV-2, care a supus toate domeniile societății la o adaptare rapidă.

În societatea actuală se pune tot mai mult accent pe învăţarea continuă, înțeleasă ca o formă de dezvoltare şi perfecţionare permanentă. Astfel, fiecare persoană activă profesional înțelege faptul că specializarea continuă în domeniul său de activitate și nu numai reprezintă un element cheie al carierei sale profesionale, ce îi va oferi cu siguranță mai multe oportunități”, a spus Lucian Gheorghiu.

Înscrierile se fac în baza completării și transmiterii unui formular de înscriere pe adresa office@ccisuceava.ro. Lista completă a cursurilor de formare profesională organizate de CCI Suceava poate fi consultată la linkul http://ccisv.ro/content/cursuri-de-formare-profesionala/.

Lucian Gheorghiu a spus că există și o serie de reduceri la taxa de înscriere, respectiv 10% pentru salariaţii firmelor membre ale Camerei de Comerţ și Industrie Suceava, 10% pentru două  persoane din cadrul aceleiași firme sau instituţii, 15% pentru 3-4 persoane din cadrul aceleiaşi firme sau instituţii și 10% pentru participarea la al doilea curs. Plata taxei de curs se poate face integral sau în două tranșe.

Cursurile se desfăşoară la sediul CCI Suceava, cu respectarea tuturor prevederilor legale de combatere și prevenire a răspândirii bolilor și a distanțării sociale.

La finalizarea programelor de formare profesională se organizează un examen de absolvire, constând într-o probă teoretică de verificare a cunoștințelor și o probă practică care vizează evaluarea competențelor obținute de participant.

Atestarea finalizării programelor de formare profesională de către participanți va fi concretizată prin certificate de absolvire, certificate de Autoritatea Națională pentru Calificări, eliberate prin Ministerul Educaţiei şi Cercetării Ştiinţifice și Ministerul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice, însoțite de suplimentul descriptiv care atestă competențele dobândite. Certificatul de absolvire are recunoaștere internaţională dacă este tradus şi apostilat.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului CCI Suceava reia înscrierile pentru cursurile de formare profesională.
 Vizualizări articol: 1659 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
CCI Suceava reia înscrierile pentru cursurile de formare profesională0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei