Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 30 sep 2020 - Anul XXV, nr. 230 (7535)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Sănătate

Deputatul Maricela Cobuz a sprijinit dotarea Spitalului Judeţean cu un aparat RMN

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul PSD de Suceava Maricela Cobuz a sprijinit dotarea Spitalului Judeţean Suceava un aparat de tip Rezonanţă Magnetică Nucreală (RMN). Maricela Cobuz a precizat că în acest sens a depus o interpelare la Ministerul Sănătăţii prin care a solicitat ca Spitalului Judeţean Suceava să-i fie repartizat un aparat RMN. Cobuz a precizat că acest aparat a fost achiziţionat prin Proiectul privind reforma sectorului sanitar – Îmbunătăţirea Calităţii şi eficienţei sistemului sanitar. Pe de altă parte, deputatul PSD de Suceava a amintit că pe 28 septembrie se sărbătorește Ziua Mondială a Inimii. Maricela Cobuz a precizat că scopul acestei zile este informarea populației cu privire la principalele cauze de deces în lume și în România, bolile cardiovasculare. Ea a arătat că numărul persoanelor care decedează din aceste cauze este în continuă creștere, anual înregistrându-se aproximativ 17 milioane de decese.

„Bolile cardiovasculare au început să fie prezente și la populația pediatrică, obezitatea fiind în strânsă corelație cu bolile cardiovasculare. În acest sens, în timpul mandatului am inițiat personal legea privind Educație pentru sănătate – Nutriția în școli, care a fost promulgată. Învățând să ne alimentăm sănătos de la cele mai mici vârste, cu siguranță prevenim bolile cardiovasculare”, a precizat Maricela Cobuz.

Parlamentatul PSD a mai adăugat că din calitatea sa de membru în Comisia pentru sănătate din Camera Deputaților a susținut și continuă să susţină legislația privind cele mai inovative tratamente, la standarde europene, pentru toți românii. „Pentru Suceava am contribuit personal la dotarea Spitalului Județean de Urgență cu un aparat de Rezonanță Magnetică Nucleară. Cu ocazia acestei zile, le transmit tuturor românilor multă sănătate”, a afirmat Maricela Cobuz. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Deputatul Maricela Cobuz a sprijinit dotarea Spitalului Judeţean cu un aparat RMN.
 Vizualizări articol: 1218 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Deputatul Maricela Cobuz a sprijinit dotarea Spitalului Judeţean cu un aparat RMN0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei