Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 24 sep 2020 - Anul XXV, nr. 225 (7530)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Violență în familie

Ordin provizoriu de protecție, emis pe numele unui soț agresiv

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Comportamentul agresiv al unui bărbat, care după ce s-a îmbătat s-a dus la locul de muncă al soției și a amenințat-o, i-a adus acestuia un ordin provizoriu de protecție, pe numele său fiind deschis și un dosar penal.

În cursul dimineții de marți Poliţia Municipiului Rădăuţi a fost sesizată printr-o plângere de către o femeie de 37 ani, din municipiu, despre faptul că în cursul după-amiezii de luni, în jurul orei 17.00, în timp ce se afla la locul de muncă a fost ameninţată cu fapte de violență de către soțul său, în vârstă de 39 ani.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că luni după-amiază, în timp ce bărbatul se afla sub influența băuturilor alcoolice, i-a adresat amenințări cu acte de violență soției sale și a provocat scandal, inducându-i femeii o stare de teamă. Din această cauză femeia a fost nevoită să plece de acasă, împreună cu cele două fiice.

În cursul dimineții de marți femeia a depus la poliție o plângere pentru săvârșirea infracțiunii de amenințare, solicitând totodată emiterea unui ordin de protecție provizoriu față de soțul ei.

Polițiștii din cadrul Biroului de Ordine Publică, Compartimentul Proximitate, au completat formularul de evaluare a riscului, din care a rezultat că există risc iminent pentru soția și cei doi copii ai bărbatului. De aceea, pe numele lui a fost emis un ordin de protecţie provizoriu începând cu ziua de marți, ora 11.00, pe o perioadă de 5 zile. În același timp pe numele său a fost deschis și un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ,,ameninţare”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ordin provizoriu de protecție, emis pe numele unui soț agresiv.
 Vizualizări articol: 860 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ordin provizoriu de protecție, emis pe numele unui soț agresiv0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei