Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 23 sep 2020 - Anul XXV, nr. 224 (7529)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

IȘJ Suceava

Prof. Ciprian Anton, desemnat în funcția de inspector școlar general adjunct

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Profesorul Nicolae Ciprian Anton a fost desemnat în funcția de inspector școlar general adjunct, funcție rămasă vacantă după demisia profesorului Mircea Popescu. Începând cu 1 septembrie, prof. Nicolae Ciprian Anton, de la Liceul cu Program Sportiv Suceava, a ocupat funcția de inspector școlar la disciplina educație fizică și sport, funcție preluată de la prof. Iulian Cezar Darabă. După ce prof. Ciprian Anton a preluat marți funcția de inspector școlar general adjunct, postul de inspector școlar la disciplina educație fizică și sport a rămas liber.

Ciprian Anton este și președintele Asociației Județene de Fotbal Suceava. A fost manager la ACS Sporting Suceava, director zonal Moldova – Fundația Gheorghe Hagi, Cupa Hagi Danone Suceava, președinte la AFC Cetatea Suceava, președinte la ACS Sporting Suceava, dar și profesor de educație fizică și sport la Colegiul Național „Ștefan cel Mare” Suceava, Colegiul Național „Mihai Eminescu” Suceava, Școala Nr. 7 Suceava și Școala Bosanci.

 

Competențe în educație

Actualul inspector școlar general adjunct Ciprian Anton s-a implicat de-a lungul timpului, ca voluntar, la Olimpiada Internațională de Astronomie Suceava, la Special Olympics România, Olimpiada Națională de Informatică etc. A primit un Certificat UEFA Study Group, Chișinău - Republica Moldova, dar deține și Certificat de acordare a Gradului Didactic I, Certificat consiliere și orientare-Casa Corpului Didactic Suceava, Certificat de acordare a Definitivării în Învățământ, Certificat de absolvire Manager Sportiv - Info Educația - Iași, Diploma de Licență UEFA  A - Federația Română de Fotbal. A fost implicat în Proiectul de Mobilitate Leonardo Da Vinci – Augsburg, Germania. Ciprian Anton a dovedit prin acțiunile sale că are spirit de echipă, este comunicativ, mereu dornic de afirmare, bun organizator de evenimente, profesor, antrenor, manager cu experiență.Suceveanulse poate lăuda cu numeroase realizări în sport până la vârsta de 40 de ani, acesta fiind implicat de-a lungul timpului în mai multe proiecte de succes. Prin AJF Suceava, Ciprian Anton organizează anual Cupa Moș Crăciun și Cupa Municipiului Suceava, ocupând și funcțiile de manager zonal al Cupei Hagi – Danone și manager regional al Federației Române de Fotbal pentru Interliga Națională, tot o competiție juvenilă, adresată celor mai mici practicanți ai fotbalului. Ca profesor la Liceul cu Program Sportiv Suceava și antrenor cu licența A UEFA, Ciprian Anton a constituit în anul 2010 clubul Sporting Suceava. A reușit să promoveze echipa de seniori în eșalonul al treilea al fotbalului românesc, iar cu echipa de juniori, din care făceau parte jucători de perspectivă precum Alexandru Buziuc, actualul fotbalist al celor de la FCSB, Daniel Păiuș sau Vlăduț Hînțăscu, a izbutit o clasare pe locul 4 la nivel național. Ciprian Anton și-a completat experiența managerială prin participarea constantă la simpozioane organizate de UEFA, atât în țară, cât și în străinătate, el făcând parte și din corpul de observatori ai FRF pentru Liga a II-a din România.

 

Echipă nouă la IȘJ Suceava

Vă reamintim că Inspectoratul Școlar Județean Suceava are în echipă noi inspectori școlari pentru disciplinele chimie, religie și istorie. Noul inspector școlar pentru chimie este prof. Olguța Popa-Ion, de la Colegiul Tehnic „Mihai Băcescu” Fălticeni, post care fusese ocupat până la 1 septembrie 2020 de prof. Gabriela Ștefănescu. La disciplina religie, funcția de inspector școlar este ocupată, începând cu 1 septembrie 2020, de prof. Daniela Luminița Ceredeev, care a fost în ultimii doi ani directorul Liceului Tehnologic „Vasile Cocea” Moldovița, și care a preluat mandatul de la prof. dr. Bogdan Mihai Hrișcă. La istorie, prof. Daniel Hrenciuc, fost inspector școlar general adjunct în perioada 2006-2009, ocupă în prezent funcția de inspector școlar, cu jumătate de normă, post ce fusese ocupat de actualul inspector școlar de geografie, profesorul Constantin Cocerhan. Toți acești noi inspectori școlari și-au început activitatea la IȘJ Suceava la data de 1 septembrie 2020.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Prof. Ciprian Anton, desemnat în funcția de inspector școlar general adjunct.
 Vizualizări articol: 1755 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Prof. Ciprian Anton, desemnat în funcția de inspector școlar general adjunct0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei