Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 23 sep 2020 - Anul XXV, nr. 224 (7529)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Poziție

Mihalescul: Planul de dezvoltare al PNL pentru Rădăuți înseamnă investiții publice și private, utilități la standarde europene și locuri de muncă bine plătite

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul PNL Dumitru Mihalescul arată, într-o declarație de presă, că niciodată în ultimii 30 de ani municipiul Rădăuți nu a avut o șansă atât de mare să se dezvolte și să se apropie de nivelul de viață din țările dezvoltate, așa cum ar putea să o aibă dacă la conducerea administrației locale va veni echipa de tineri liberali condusă de Bogdan Loghin. Parlamentarul spune că programul PNL pentru Rădăuți înseamnă investiții publice de anvergură, modernizarea drumurilor, asigurarea accesului la utilități pentru toți locuitorii, organizarea spațiilor verzi, parcărilor, trotuarelor și garantarea unei siguranțe reale a cetățeanului. Deputatul mai arată că angajamentele asumate de PNL nu reprezintă probleme noi, ci unele vechi pe care PSD nu a fost interesat să le rezolve, și că acesta este motivul pentru care municipiul arată mai mult ca o periferie de oraș.

Dumitru Mihalescul a menționat: „Am convingerea că rădăuțenii s-au săturat de acest mod total dezinteresat al fostelor administrații PSD de a avea grijă de oraș și de standardul de viață al cetățeanului, iar duminică vor alege echipa liberală. Cred că avem cea mai mare oportunitate de a aduce schimbarea în bine. De prea mult timp o așteptăm, iar acum aceasta este posibilă! Cu un guvern PNL care a reușit deja să facă investiții publice record și să deblocheze proiectele mari de infrastructură, cu Gheorghe Flutur președinte la Consiliul Județean, care a schimbat județul în bine, și cu Bogdan Loghin la Primăria Rădăuți avem toate șansele ca după patru ani să spunem că Rădăuți nu este cu nimic mai prejos decât orașele dezvoltate din Transilvania, conduse de liberali”.

 

Mihalescul: Am încrederea că rădăuțenii vor merge la vot și vor alege modelul liberal de dezvoltare

Deputatul PNL a mai afirmat că Bogdan Loghin și echipa susținută de PNL la Consiliul Local vor deschide total această instituție către cetățeni și că se va asigura personal că ușile primăriei nu vor mai sta ferecate pentru rădăuțeni și deschise doar pentru privilegiați. „Modul păgubos și netransparent în care a fost gestionat municipiul Rădăuți în ultimii zeci de ani trebuie să se termine în data de 27 septembrie și am încrederea că rădăuțenii vor merge la vot și vor alege modelul liberal de dezvoltare”, a încheiat Mihalescul.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mihalescul: Planul de dezvoltare al PNL pentru Rădăuți înseamnă investiții publice și private, utilități la standarde europene și locuri de muncă bine plătite.
 Vizualizări articol: 995 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mihalescul: Planul de dezvoltare al PNL pentru Rădăuți înseamnă investiții publice și private, utilități la standarde europene și locuri de muncă bine plătite0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei