Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 22 sep 2020 - Anul XXV, nr. 223 (7528)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Violență

Concubin agresiv, încătușat de polițiștii care au fost chemați să-l potolească

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Comportamentul agresiv al unui bărbat a fost domolit rapid de către polițiștii sosiți la domiciliul acestuia, după ce a fost imobilizat, încătușat și dus la sediul poliției pentru audieri.

Scandalul aplanat s-a petrecut în cursul serii de duminică, la Vicovu de Jos, în zona Remezău, înainte de ora 21.00, polițiștii Secției de Poliție Rurală Gălănești fiind solicitați să intervină după ce o femeie de 38 de ani a reclamat prin telefon că a fost bătută de concubinul ei.

În urma verificărilor făcute la domiciliul celor doi, s-a stabilit că Gică B., de 44 de ani, locuiește împreună cu femeia de 13 ani. Pe femeie poliţiştii au găsit-o în drum, în apropierea școlii, ea povestindu-le că în cursul serii, după ce a consumat alcool, concubinul ei a început să facă scandal, lovind-o pe acesta cu palma. Bărbatul i-a primit pe polițiști în casă, după care brusc a devenit agresiv, fiind nevoie de încătușarea acestuia. A fost transportat apoi la secție, pentru a se mai răcori și a suporta consecințele comportamentului său.

Polițiștii au completat formularul de evaluare a riscului, constatându-se faptul că nu sunt întrunite condițiile pentru emiterea unui ordin de protecție provizoriu. Femeia a declarat că intenționează să se despartă de el, iar de la sediul secției de poliție a plecat la mama ei, în comuna Horodnic de Sus. Pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ”violență în familie”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Concubin agresiv, încătușat de polițiștii care au fost chemați să-l potolească.
 Vizualizări articol: 993 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Concubin agresiv, încătușat de polițiștii care au fost chemați să-l potolească0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei