Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 19 sep 2020 - Anul XXV, nr. 221 (7526)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Promovare

Consiliul Județean va deschide un nou drum turistic între Pătrăuți și Mitocu Dragominei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Consiliul Județean intenționează să deschidă un nou drum turistic între localitățile Pătrăuți și Mitocu Dragomirnei. Anunțul a fost făcut de șeful PNL al administrației județene, Gheorghe Flutur, care a verificat vineri lucrările de reabilitare și asfaltare a unei porțiuni din drumul județean care traversează comuna Pătrăuți.

„Am făcut astfel de lucrări și în anii trecuți, iar acest drum va fi modernizat în totalitate. Pentru că intenția noastră este să legăm comuna Pătrăuți de Mitocu Dragomirnei”, a spus Flutur. El a arătat că un tronson de 1,2 kilometri este pe raza comunei Pătrăuți, un drum care trece prin fondul forestier, și încă 2,5 kilometri sunt pe raza comunei Mitocu Dragomirnei. „Această legătură va face un traseu turistic de excepție pentru monumentul UNESCO de la Pătrăuți și legătura cu Mănăstirea Dragomirna. Acest drum arăta foarte, foarte rău, eu am fost alaltăieri aici și am solicitat constructorului să vină să acopere gropile și să dea stratul de asfalt corespunzător. Eu mă bucur că vremea ne permite pentru că avem foarte multe șantiere în județ, dar constructorul și-a făcut timp să vină și aici, la Pătrăuți”, a spus Gheorghe Flutur, care a inspectat lucrările împreună cu viceprimarul comunei Pătrăuți, Vasile Breabăn. „Vreau să le mulțumesc pentru aceste lucrări și rugămintea mea este să protejeze cât e cald, să nu intre cu mașini sau căruțe pe contrasens”, le-a transmis Gheorghe Flutur locuitorilor din această comună.

La rândul său, viceprimarul din Pătrăuți, Vasile Breabăn, a spus că modernizarea drumului dintre această comună și Mitocu Dragomirnei va contribui, cu siguranță, la creșterea numărului de turiști. „Vreau să mulțumesc Consiliului Județean și în special domnului președinte Gheorghe Flutur pentru că ne-a ajutat cu acest drum, pentru că cetățenii comunei noastre aveau o mare problemă aici din cauză că drumul s-a degradat de-a lungul timpului. Și sperăm ca această modernizare o să ducă la un aflux mai mare de turiști la biserica lui Ștefan cel Mare”, a spus Vasile Breabăn.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Consiliul Județean va deschide un nou drum turistic între Pătrăuți și Mitocu Dragominei.
 Vizualizări articol: 1865 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Consiliul Județean va deschide un nou drum turistic între Pătrăuți și Mitocu Dragominei3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei