Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 16 sep 2020 - Anul XXV, nr. 218 (7523)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Apreciere

Pompierul-erou Cristian Bîrsanu a fost desemnat salvatorul de onoare al anului 2020

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Plutonierul adjutant-șef Constantin-Cristian Bîrsanu, din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Suceava, a fost desemnat salvatorul de onoare al anului 2020. Cu ocazia unei ceremonii care a fost organizată la sediul Ministerului Afacerilor Interne, Cristian Bîrsanu a primit Emblema de onoare a MAI, distincție înmânată chiar de ministrul Ion Marcel Vela. Distincțiile au fost acordate pompierilor și salvatorilor voluntari, în contextul celebrării Zilei Pompierilor Români. ”Felicitări, Cristi! Suntem mândri de tine!”, este mesajul transmis de reprezentanții ISU Suceava. Plutonierul adjutant-șef Constantin-Cristian Bîrsanu este cel care la începutul lunii decembrie 2019 a salvat viața unei tinere în vârstă de 23 de ani, pe care a scos-o în viaţă dintr-o fântână adâncă de 28 de metri, în satul Pâraie, comuna Mălini.

Plutonierul adjutant-şef Cristi Bîrsanu, pompier militar cu competenţe de paramedic SMURD, se afla acasă, după tura de noapte. Pe 3 decembrie 2019, în jurul orei 14.00, bărbatul a fost alertat cu privire la faptul că vecina a căzut în fântână.

Acesta s-a asigurat cu o frânghie şi a coborât în fântâna adâncă de 28 de metri, unde a stabilizat victima şi a comunicat cu ea, până la sosirea colegilor de la Detaşamentul de pompieri Fălticeni. Salvatorul a mărturisit că femeia căzută în fântână era traumatizată fizic, hipotermică şi în pragul unui atac de panică.

Ulterior, echipajul de la Detaşamentul de Pompieri Fălticeni, sosit rapid în sprijin, i-a scos pe amândoi în siguranţă la suprafaţă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Pompierul-erou Cristian Bîrsanu a fost desemnat salvatorul de onoare al anului 2020.
 Vizualizări articol: 988 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pompierul-erou Cristian Bîrsanu a fost desemnat salvatorul de onoare al anului 20200.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei