Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 15 sep 2020 - Anul XXV, nr. 217 (7522)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Un război al nervilor tari

Transport repetat de lemn, pe același aviz, demonstrat de polițiști cu ajutorul camerelor de supraveghere

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Polițiștii de la Biroul de Combatere a Delictelor Silvice Suceava au reușit să descopere un transport repetat de lemn, pe același aviz, cu ajutorul camerelor de supraveghere din mai multe zone, la Cornu Luncii și la Gura Humorului.

Pe 4 septembrie, în jur de ora 11.50, pe raza satului Capu Codrului, a fost trasă pe dreapta o autoutilitară care transporta lemn, mai exact cherestea rășinoase. La volan era un bărbat din Valea Moldovei, care a prezentat la control un aviz de însoțire pentru data de 4 septembrie, dar emis cu aproape 12 ore înainte, la ora 00.17 din noapte, emitent fiind firma Al Romică SRL Valea Moldovei, pentru o cantitate de aproape 10 mc lemn, cu punct de descărcare Răducăneni – Iași.

Având în vedere diferența de aproape 12 ore de la momentul emiterii avizului până la momentul opririi în trafic, dar și alte suspiciuni, polițiștii au dispus conducerea autoutilitarei la sediul Cantonului Silvic Izvor din cadrul Ocolului Silvic Gura Humorului, pentru inventariere și cercetări amănunțite. 

În săptămâna următoare, începând de luni, 7 septembrie, având în vedere suspiciunile de transport multiplu, polițiștii au adunat imagini de pe camerele de supraveghere, atât de la Cornu Luncii, cât și de la Gura Humorului, de unde venea camionul.

Pe imagini s-a văzut cum, în jurul orei 1.00 din noapte, autoutilitara respectivă s-a deplasat prin comuna Cornu Luncii, din direcția Gura Humorului spre Fălticeni, încărcată cu cherestea rășinoase (grinzi) cu lungimi de aproximativ 6 metri, altele decât materialul lemnos identificat în momentul depistării în trafic. Pe imagini s-a mai văzut cum în dimineața aceleiași zile autoutilitara s-a întors, prin Cornu Luncii, din direcția Fălticeni spre Gura Humorului, fără încărcătură.

Pe imagini s-a mai văzut cum autoutilitara a intrat în orașul Gura Humorului, deplasându-se către Mănăstirea Humorului, pe unde nu avea traseu.

Concluzia polițiștilor a fost că transportul oprit în trafic era deja al doilea, pe același aviz. Se poate observa că demonstrarea unui transport repetat nu este o misiune deloc ușoară, fiind nevoie de timp și de imagini concludente. Un adevărat război al nervilor tari.

Firmei din Valea Moldovei i s-a aplicat o amendă de 15.000 de lei, iar ca măsură complementară s-a dispus confiscarea cantității de aproape 10 mc cherestea rășinoase, transportată practic ilicit.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Transport repetat de lemn, pe același aviz, demonstrat de polițiști cu ajutorul camerelor de supraveghere.
 Vizualizări articol: 1984 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Transport repetat de lemn, pe același aviz, demonstrat de polițiști cu ajutorul camerelor de supraveghere0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei