Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 12 sep 2020 - Anul XXV, nr. 215 (7520)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Sprijin

Subvenție pentru cazarea privată a studenților USV în noul an universitar

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Conducerea Universității ”Ștefan cel Mare” din Suceava acordă o atenție deosebită modului în care va începe și se va derula activitatea în campusul USV în anul universitar 2020-2021. Un factor important îl reprezintă cazarea studenților în căminele universității, având în vedere necesitatea respectării măsurilor din Ordinul nr. 5.487/1.494/2020, emis de Ministerul Educației și Cercetării și Ministerul Sănătății.

În același timp cei din conducere sunt interesați de situația studenților care folosesc alte spații de cazare decât cele ale Universității, studenți care locuiesc în spații private pe perioada anului universitar.

În acest scop USV vine în sprijinul studenților care se vor caza pe cont propriu, prin oferirea unei subvenții de cazare. În acest fel studenții de la forma de învățământ cu frecvență, care studiază pe locuri finanțate de la bugetul de stat și care locuiesc în alte spații decât căminele Universității, pot primi lunar o subvenție individuală de sprijin pentru cazare în scopul acoperirii parțiale a cheltuielilor de cazare. Potrivit legislației în vigoare, cuantumul maxim al subvenției oferite este echivalent cu valoarea alocației de cazare în cămine, care în acest an universitar este prevăzută de a fi în valoare de 1.400 lei/an.

Pentru obținerea acestei subvenții individuale pentru cazare studenții trebuie să îndeplinească câteva condiții, între care: să nu aibă domiciliul sau reşedinţa în localitatea în care se află instituţia de învăţământ superior; să provină din familii cu venituri brute lunare pe membru de familie care nu depăşesc salariul minim brut pe economie; să aibă vârsta de până la 29 ani; să nu fie cazați în căminele studenţeşti ale USV. Trebuie știut și faptul că această subvenție nu se acordă pe perioada vacanțelor.

Solicitările pentru obținerea subvenției individuale de sprijin pentru cazare vor fi depuse la secretariatele facultăților de care aparțin studenții, împreună cu toate documentele doveditoare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Subvenție pentru cazarea privată a studenților USV în noul an universitar.
 Vizualizări articol: 1168 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Subvenție pentru cazarea privată a studenților USV în noul an universitar5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei