Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 12 sep 2020 - Anul XXV, nr. 215 (7520)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

În prag de an școlar

Primarul din Pojorâta cere explicații referitoare la testarea Covid a profesorilor din zona de munte

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primarul din Pojorâta, Ioan Bogdan Codreanu, care este și candidatul Partidului Mișcarea Populară la funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava, solicită explicații despre testarea Covid a cadrelor didactice din zona de munte, atât de la administrația locală din Câmpulung Moldovenesc, cât și de la compania medicală care a câștigat licitația de închiriere a aparatului de analiză moleculară RT PCR, organizată de Spitalul Municipal.

„Primăria municipiului Câmpulung Moldovenesc și Dorna Medical să iasă public și să ne spună cum vor rezolva problema testării cadrelor didactice. Dacă nu vor reacționa, voi avea grijă ca oamenii de la catedră, din zona de munte, să știe cine a fost împotriva sănătății lor!”, a transmis Bogdan Codreanu, printr-un comunicat de presă.

În urmă cu câteva zile, candidatul PMP la funcția de președinte al CJ Suceava și primar al comunei Pojorâta a cerut ca aparatul de testare pentru Covid-19, cumpărat de Primăria Câmpulung Moldovenesc cu sprijinul major al primăriilor din comunele din jur, să fie folosit pentru testarea gratuită a cadrelor didactice din zonă, pentru a avea o imagine clară a situației epidemiologice din fiecare școală, înainte de începerea cursurilor. Codreanu a solicit ca laboratorul privat care administrează aparatul să analizeze situația și să ofere un punct de vedere public, „în cel mai scurt timp”. 

„Școala trebuie să se facă la școală. Am văzut în județ primari care au testat toate cadrele didactice și cred că asta trebuie să facem și noi. Și nu peste jumătate de an, ci foarte urgent, să înceapă testarea gratuită a cadrelor didactice din comunele care au contribuit la cumpărarea acelui aparat”, a transmis Bogdan Codreanu.

Reamintim că, în perioada stării de urgență, primăriile Frumosu, Fundu Moldovei, Vatra Moldoviței, Moldovița, Pojorâta și Sadova au alocat pentru aparatul de analiză moleculară RT PCR de la Câmpulung Moldovenesc câte 30.000 de lei, iar primăriile Breaza, Izvoarele Sucevei, Moldova Sulița și Vama au alocat câte 20.000 de lei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primarul din Pojorâta cere explicații referitoare la testarea Covid a profesorilor din zona de munte.
 Vizualizări articol: 1394 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Primarul din Pojorâta cere explicații referitoare la testarea Covid a profesorilor din zona de munte1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei