Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 11 sep 2020 - Anul XXV, nr. 214 (7519)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Forță și hotărâre

Mai mult și mai bine, prin proiecte de dezvoltare și modernizare a comunei Vicovu de Jos

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primăria comunei Vicovu de Jos are nevoie de un conducător care să ducă la îndeplinire un program solid de dezvoltare a localității în următorii ani. Partidul Național Liberal l-a propus în acest sens pentru funcția de primar al comunei pe candidatul Vasile Carcea, fost și actual consilier al comunei. El vine în fața alegătorilor cu un program solid de dezvoltare și modernizare a comunei, precum și cu o echipă de consilieri competenți și dăruiți comunității, care pot pune în aplicare acest ambițios program.

În vremuri în care mulți au ales calea străinătății pentru a-și găsi rostul, una dintre prioritățile lui Vasile Carcea o reprezintă întoarcerea tinerilor pentru a dezvolta afaceri în localitatea natală. El se vrea a fi un primar al celor care vor să revină și să investească în comună, punându-le la dispoziție un Parc Industrial pe o suprafață de 7 hectare. În același timp primăria le va oferi acestora consultanță gratuită, alături de spații pentru dezvoltarea afacerilor în noul parc.

Transparența totală în administrarea și cheltuirea bugetului local va reprezenta pentru Vasile Carcea modul de lucru, având în vedere intențiile de dezvoltare și modernizare a comunei. Principalele proiecte de modernizare vizează finalizarea rețelei de apă și canalizare în localitate, printr-o nouă aducțiune din râul Suceava, extinderea ei și racordarea gratuită a gospodăriilor la rețea, precum și pornirea stației de epurare. Prioritățile avute în plan au în vedere betonarea unor drumuri în zonele ”Margine”, ”Gura Slatinei-Horștiu”, ”Dealul Babei”, ”Turhana” și pe malul pârâului Remezău, construirea unor poduri la Biserica Penticostală și în zona ”Avramia”, precum și modernizarea drumului cu trotuare și iluminat stradal cu panouri voltaice pe Remezău.

Înființarea de noi PUZ-uri pentru construirea de locuințe și extinderea rețelei electrice în zone precum ”Priloage”, ”Dealul Chelba”, ”Podul Slatinei”, ”Cireșei”, ”Dealul Babei” și ”Slatina Voitinelului” constituie de asemenea priorități luate în calcul de Vasile Carcea, în timp ce soluții moderne de urbanism, precum înființarea unei firme de construcții a primăriei, construirea unei case de cultură, amenajarea parcului industrial în zona fostei fabrici de cherestea, construirea unei grădinițe noi pe Remezău și de locuințe pentru tineret prin ANL, cu acces mai ușor prin noi sensuri giratorii în intersecțiile din Centru și Dăbâca, vor spori confortul cetățenilor comunei și vor crea locuri de muncă.

Prin noul program lansat de candidatul PNL Vasile Carcea la Primăria comunei Vicovu de Jos nimic nu a fost lăsat la voia întâmplării, siguranța și curățenia comunei fiind asigurate prin proiecte precum îndiguirea râului Suceava și plantarea unei perdele forestiere pe marginea lui, gestionarea eficientă a deșeurilor prin acordarea de pubele gratuite gospodarilor, precum și preluarea trupului de pădure Dealul Leahului. Cultura și sportul reprezintă de asemenea o prioritate, construirea unui stadion și a unei baze sportive, a unei grădinițe cu program prelungit, a unui centru de informare și consultanță pentru atragerea fondurilor europene constituind cu toate deziderate ale echipei candidatului Vasile Carcea pentru viitorul mandat.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mai mult și mai bine, prin proiecte de dezvoltare și modernizare a comunei Vicovu de Jos.
 Vizualizări articol: 1836 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Mai mult și mai bine, prin proiecte de dezvoltare și modernizare a comunei Vicovu de Jos3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei