Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 11 sep 2020 - Anul XXV, nr. 214 (7519)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Cercetat penal

Fără permis și agresiv, un șofer a fost încătușat și a ajuns în arestul poliției

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat de 43 de ani, din municipiul Suceava, cunoscut polițiștilor ca fiind agresiv, a fost oprit în trafic la volanul unui autoturism, oamenii legii având suspiciuni în legătură cu deținerea unui permis de conducere de către acesta. Temerea polițiștilor s-a confirmat, bărbatul fiind imobilizat și condus la sediul poliției, unde în urma scandalului produs și a amenințărilor la adresa polițiștilor a fost reținut pentru 24 de ore în spatele gratiilor.

Incidentul s-a produs miercuri după-amiază, începând cu ora 13.00, când polițiști din cadrul Secției de Poliție Burdujeni au oprit în trafic un autoturism marca Audi A4, despre conducătorul căruia existau suspiciuni că are dreptul de a conduce anulat. La volan a fost identificat Gheorghe G., de 43 de ani, din Suceava, care, neavând documente asupra sa și fiind cunoscut cu comportament agresiv, a fost imobilizat și condus la sediul Secției de Poliție Burdujeni. În urma verificărilor făcute de polițiști s-a constatat că în bazele de date ale poliției acesta figura având dreptul de a conduce anulat, iar autoturismul Audi condus figura ca fiind sub sechestru civil.

În urma comportamentului acestuia în cadrul secției de poliție, polițiștii au administrat probe față de bărbatul de 43 de ani în cadrul unui dosar penal deschis pentru săvârșirea unei infracțiuni de „tulburarea ordinii și liniștii publice”, două infracțiuni de „amenințare” la adresa unor polițiști și a infracțiunii de ,,conducerea unui vehicul fără permis de conducere”. Având în vedere abaterile grave ale acestuia, pe numele său a fost emisă o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, bărbatul fiind introdus miercuri după-amiază în Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul IPJ Suceava. În urma audierii acestuia de către procurori, aceștia au luat decizia cercetării în continuare a bărbatului pentru infracțiunile comise în stare de libertate.

Acest lucru a fost posibil din cauza unei erori judiciare privind cauza în care bărbatul de 43 de ani a fost cercetat și condamnat.

Fapta pentru care permisul i-a fost anulat a fost încadrată ca ucidere din culpă, după ce o persoană și-a pierdut viața într-un accident în care Gheorghe G. a fost implicat ca șofer. În urma judecării procesului, el a fost condamnat la închisoare cu suspendare, iar permisul de conducere i-a fost anulat. Prin intermediul unui apel depus de către unul dintre asiguratorii care reprezentau o parte în acest proces, s-a revenit asupra judecății, în acest timp pedeapsa bărbatului de 43 de ani figurând suspendată.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fără permis și agresiv, un șofer a fost încătușat și a ajuns în arestul poliției.
 Vizualizări articol: 1192 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Fără permis și agresiv, un șofer a fost încătușat și a ajuns în arestul poliției5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei