Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 8 sep 2020 - Anul XXV, nr. 211 (7516)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Apel

Centrul Maria Ward Rădăuți are nevoie de rechizite pentru cei 50 de copii de care are grijă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sora Felicitas Butacu, coordonatoarea Centrului Social „Maria Ward” Rădăuți, face apel la sprijin pentru completarea celor necesare ca cei peste 50 de copii, de care are grijă, să poată merge la școală. Este vorba despre copii din familii cu posibilități financiare reduse, care nu-și permit să le cumpere rechizite și haine pentru școală.

Sora Felicitas spune că la centru vin copii de toate vârstele, de la clasa zero până la liceu, și au nevoie de ghiozdane, penare, caiete de toate tipurile, bloc de desen, acuarele, creioane colorate, ascuțitoare, carioci, lipici, plastilină, radieră, coli A4 de hârtie, stilou, pix, picuri, rigle și truse de geometrie, cărți de colorat. De asemenea, copiilor le trebuie articole vestimentare,  măști și produse pentru igiena personală: săpun, șampon, gel de duș, pastă și periuță de dinți, iar în centru este nevoie de detergent și dezinfectat pentru hăinuțele copiilor.

„La Centrul Social Maria Ward prevenim abandonul școlar și familial. La noi, cei mici primesc ajutor la teme, au parte de consiliere, educație igenico-sanitară și o masă caldă. La centru copiii fac duș și noi le spălăm hăinuțele. Alături de personalul specializat și de voluntari, călăuzim pașii copiilor spre un viitor mai bun”, arată coordonatoarea centrului.

Cei care pot și doresc să ajute o pot face direct la sediu, aflat în Rădăuți, strada Oltea Doamna, nr. 7 sau donând în conturile Asociației ISEA: cont lei: RO61BTRL06101205I84616XX; cont euro: RO36BTRL06104205I84616XX, SWIFT: BTRL RO 22XX, CIF 24234750. Pentru informații suplimentare sora Felicitas poate fi contactată la numărul de telefon  0757398430.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Centrul Maria Ward Rădăuți are nevoie de rechizite pentru cei 50 de copii de care are grijă.
 Vizualizări articol: 1057 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Centrul Maria Ward Rădăuți are nevoie de rechizite pentru cei 50 de copii de care are grijă5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei